Restekage eller Rocky Road, når det er bedst. Skafferiet indeholdt alvorlige mængder chokolade-rester, marshmallows og heldigvis også skønne, fede pekannødder, så her eksemplificeres “more is not nearly enough”-princippet med en chokolade-brownie med rigelige mængder gode sager på toppen.
Et lille stykke til en kop kaffe er rigtig godt. Et LILLE stykke. Det er ikke en kage, der kan spises meget af, men til gengæld er det en kage, der omtrent er sammenlignelig med konfekt og det sammen med en kop kaffe, har ind imellem gjort mennesker lykkelige.
Jeg har stadig til gode at finde ud af, om min surdej vil hæve for alvor og egentlig skulle der bruges boller til aftenens porchetta-sandwich, men den slags kan da heldigvis købes, så jeg er sikker på, at vi ikke går sultne i seng og dejen opgiver jeg bestemt ikke. Den får lov til at stå natten over og så må Rocky Road i stedet kompensere for det manglende hjemmebag.
Der var så meget forråd, at der er bagt til mandagen i Garnudsalg også. Vi har verdens rareste sukkergris dernede og i morgen skal han nok få sin lyst styret og han bliver ikke den eneste. Der er sødt nok til to mellemstore provinsbyer eller i hvert fald nok til, at ingen behøver gå sukkerkolde.
I aften, når vi sidder i sofaen med benene oppe, skal vi have kaffe og et lille stykke kage. Bare fordi …
6 kommentarer
Tirsdag er strikkecafé og Rocky Road af Slagt en hellig ko
12. april 2016 at 15:20[…] er tirsdag først Rocky Road og dernæst strikkecafé, for kagen holder energien intakt for mig denne eftermiddag. Den forsøger […]
Vibeke
10. april 2016 at 21:56Uha den ser både god og forførende syndig ud. Sidder jo med mundvandet løbende – det er faktisk ikke helt fair med sådan et indlæg, når der ikke er andet end tørre riskiks at hente i skabene:-)
Annie hartvig
10. april 2016 at 21:53Uhm en lækker kage men her er vi gået i Valpolicella rødvinen
Bodil
10. april 2016 at 19:02MUMS den der Rocky Road brownies ser da bare så fantastisk god ud :-) Den må jeg prøve én dag, snart ;-)
Men hvordan har du gjort med fyldet på toppen…har det være ovenpå dejen helt fra starten af bagningen?
Liselotte
10. april 2016 at 19:29Jeg bager kagen omtrent færdig, inden jeg kommer fyldet på. Det får så 5-10 minutter :-)
Bodil
10. april 2016 at 23:11Super…tak for info :-)