- fartglad professionel strikker, grafiker, illustrator, ordjonglør, tegnsprogstolk og mor til to - én levende - én nu kun i hjertet. Jeg stiler mod at skrive dagligt på Slagt en hellig ko. Taler og tegner og både med og uden hænder og er flittig og uopfordret ansøger til jobbet som ferieafløser for The Stig.
Jeg har Danmarks absolut bedst udbyggede garnlager. Jeg kan turbostrikke, tegne temmelig godt og overleve det meste. Jeg kan også sejle i kano, spise oliven og elske, så man næsten dør af det. Jeg kan grine. Højt og længe. Jeg elsker spas og så er jeg mor og mormor. Det sidste trumfer det meste.
10 kommentarer
Catarina
4. september 2013 at 13:48Lækker restemad, hvis der eller var noget tilbage. ;-)
A + K = ♥
4. september 2013 at 13:37Åh, det ser bare så godt ud.
– Anne
Liselotte
4. september 2013 at 09:28Det er et billede til inspiration og efterfølgelse, tænker jeg så :-)
Helle K.
4. september 2013 at 09:17Det er da også en luksus aftensmad du viser der – den gad jeg også godt svælge i – om det så var resterne af den ;)
Mette
4. september 2013 at 08:43Det ser vildt lækkert ud!
Merete
3. september 2013 at 22:01Så afgjort enig ;0)
Kristina S
3. september 2013 at 20:45Nøøøj, hvor ser det lækkert ud! Det gad jeg godt at have til aftensmad i stedet for rugbrød.
Lene
3. september 2013 at 20:36Uhm, det ser lækkert ud. Her er det blevet til skyr med frugt og knækbrød med ost. Jørn fik rugbrødsmadder :-)
Camilla
3. september 2013 at 20:14Det er også bare så nemt og bekvemt
FRØKEN LARSEN I/S
3. september 2013 at 20:10Det kan enhver jo forstå……ikk`??
Kh. Lene.