I køleskabet lå fire modne figner. Overmodne omtrent. De skulle bruges i en fart. I frisk erindring var en sød figenkompot, så det var ikke svært at vide, hvad de skulle bruges til.
Det hele blev gjort lidt på slump. Som jeg har for vane. Der kom vanille i. Og citron. Bare lidt.
I køleskabet ligger en gorgonzola, som lige akkurat bider. Blidt.
Hej Liselotte. Nu er der canvas over det hele, så jeg kan ikke længere læse hvad du har skrevet, og det ville jeg så gerne. Er det er forsøg, eller hvad sker der?
Claus Meyer laver den lækreste figenmarmelade – havde tænkt jeg ville gøre ham kunsten efter ….
gad vide om det er friske finger tænker jeg nu jeg ser dit indlæg … troede det faktisk ikke før – men tak for hintet ;0)
Uhh´jeg savner lidt garn eller strik i dit nye flotte banner. Det er jo ikke kun design og dejlig mad – men også alt det du kan og ved om garn, der binder os sammen :-)
- fartglad professionel strikker, grafiker, illustrator, ordjonglør, tegnsprogstolk og mor til to - én levende - én nu kun i hjertet. Jeg stiler mod at skrive dagligt på Slagt en hellig ko. Taler og tegner og både med og uden hænder og er flittig og uopfordret ansøger til jobbet som ferieafløser for The Stig.
Jeg har Danmarks absolut bedst udbyggede garnlager. Jeg kan turbostrikke, tegne temmelig godt og overleve det meste. Jeg kan også sejle i kano, spise oliven og elske, så man næsten dør af det. Jeg kan grine. Højt og længe. Jeg elsker spas og så er jeg mor og mormor. Det sidste trumfer det meste.
17 kommentarer
Morgenudsigten er fin i Frankrig af Slagt en hellig ko
2. september 2022 at 12:10[…] gavlen til den gamle lade står en figen. Den er kæmpestor og bærer masser af frugter. De er ikke helt modne endnu, men der er håb om, at […]
Lisbet
7. oktober 2012 at 10:29Dejlig farve garnnøglet har. Har faktisk lige strikket en trøje i en farve, der ligner. Spidskommen. Den blev meget smuk.
Emilie
7. oktober 2012 at 09:52Aah, det er ikke fair! Nu ved jeg ogsaa, hvad jeg har lyst til …
Liselotte
7. oktober 2012 at 09:39Figenkompot og gorgonzola er ikke en skidt kombination :-)
Louise
7. oktober 2012 at 09:04uhm lyder lækkert med kombinationen af ost og figne
Nyder dine skønne billeder fra Skotland
gittesp
7. oktober 2012 at 07:40dejlige billeder fra jeres ferie :-) og lækkert opdatering af din side her.Rigtig god søndag
Hanne Nielsen
7. oktober 2012 at 01:35Hej Liselotte. Nu er der canvas over det hele, så jeg kan ikke længere læse hvad du har skrevet, og det ville jeg så gerne. Er det er forsøg, eller hvad sker der?
Liselotte
7. oktober 2012 at 09:40Kære Hanne – prøv at læse indlægget længere nede på siden, hvor der er en forklaring på, hvorfor du bare ser kanvas. Der er også en løsning :-)
Merete
7. oktober 2012 at 01:02Claus Meyer laver den lækreste figenmarmelade – havde tænkt jeg ville gøre ham kunsten efter ….
gad vide om det er friske finger tænker jeg nu jeg ser dit indlæg … troede det faktisk ikke før – men tak for hintet ;0)
MarianneL
6. oktober 2012 at 20:38uhmm, gorgonzola – blir helt blød i knæene ;)
HanneC
6. oktober 2012 at 18:59Det ser dejligt ud – og det gør den nye header sandelig også :-)
Sole
6. oktober 2012 at 16:06Velbekomme….. det ville jeg også få lyst til!!!
lisbet
6. oktober 2012 at 16:04Uhh´jeg savner lidt garn eller strik i dit nye flotte banner. Det er jo ikke kun design og dejlig mad – men også alt det du kan og ved om garn, der binder os sammen :-)
Anne
6. oktober 2012 at 14:18Hvor lækkert! Elsker figen-pålæg og bagte figner, så mon ikke jeg også ville elske sådan en gang kompot?
Det ser godt nok lækkert ud!
– Anne
Lisbeth vissing
6. oktober 2012 at 14:16Mente dag. Det er Ipaden der driller.
Ine
6. oktober 2012 at 14:16Ser nyydelig ut!!!
Lisbeth vissing
6. oktober 2012 at 14:16Har du sukker i?
jeg har også lige et par figener liggende.
ha en fortsat god gadgets.