Torsdag er ikke noget særligt, synes jeg. Den er sådan én, som bare skal passeres, for på den anden side venter fredag og dermed også weekenden.
I dag blev vi pludselig alene til aften. De unge mennesker skulle ud at vifte med stritørerne, så vi besluttede os for, at vi ville tage til Sæby og spise fisk. Fordi vi kunne.
Vi nåede kun lige gennem Limfjordstunnellen, da vi blev kontaktet af Oline. De ville gerne med. Alligevel. Og så vendte vi kareten, fordi vi er frygteligt flinke og langmodige.
Vi nåede frem i tide til at nyde den smukke aften. Al regn og alle skyer var som blæst væk og der var det fineste vejr og masser af plads på Frank’s Restaurant.
Vi blev lidt skuffede denne gang. Ikke at der er noget konkret at klage over, men maden virkede på en eller anden måde lidt “træt” og den manglede kærlighed og omsorg. “Vi er ved at skifte menukort”, var beskeden, men det skal da helst ikke udmønte sig i, at de ikke gider gøre sig umage den sidste tid.
Vi holder vist en pause. Fisk kan spises så mange steder. Ikke alle med samme smukke udsigt, men så måske med mere velsmag.
Udsigten var god, drikkevarerne var kolde og selskabet var i top. Køreturen hjem inkluderede den smukkeste solnedgang og vi snuppede en finale med Ben & Jerry´s gode is. Ikke nogen skidt torsdag.
Jeg synes, at jeg kan høre dynen kalde. Mon ikke jeg lige skulle tjekke? Jeg tror det :-)
14 kommentarer
Frank Osvald Stjerne Størup
9. juni 2012 at 15:17Hej Liselotte
Beklager jeres oplevelse, & vi er igang med at rette vores fejl
Jeg håber vi for lov til, at vise hvad vi kan, med vores arbejde med at bruge lokale nordjyske råvarer
Vi har rigtigt mange glad gæster gennem hele året
Håber som sagt, at i kommer tilbage & for en helt anderledes oplevelse næste gang
Knus Frank
Liselotte
9. juni 2012 at 17:49Hej Frank – ja, det var en skuffelse. Vi synes, at kvaliteten har været støt dalende det sidste års tid. Vi gider ikke komme i højsæsonen, men nyder (normalt) godt af, at I holder åbent hele året, så der også er plads til vores spontane besøg. De sidste par gange er vi blevet skuffet over maden, som virker lidt “træt” og ikke helt så frisklavet, som den ellers helst skal være på en buffet.
De sidste par gange har vi også oplevet, at en del af menukortet ikke er tilgængeligt, når vi bestiller. Forklaringen har begge gange været, at I er i gang med at revidere menuen. Vi må være usandsynlig uheldige…
Frank Osvald Stjerne Størup
10. juni 2012 at 12:57Hej Liselotte
Beklager jeres oplevelse/r
Vi er i gang med at rette vores fejl
Samtidigt vil jeg sige, at vi hver eneste dag har flere gæster, som syntes vores ide’/ buffet med rent nordjyske råvarer er rigtig god & samtidigt ikke kan forstå, hvordan det kan laves til denne pris
Jeg ved godt, at vi også laver fejl, som selfølgelig skal rettes
Vi er i gang & tak for hjælpen
Knus Frank
Anne
8. juni 2012 at 17:29tak for påmindelsen om Jonathan Livingston Havmåge…den bog må vist lige genlæses :)..
Liselotte
9. juni 2012 at 17:39God fornøjelse, Anne :-)
Karin Grøn
8. juni 2012 at 13:18Jeg er ganske enig – holder de åbent skal deres mad være det samme som når det er feriesæson- det er det ikke- iøvrigt er jensens lidt billigere men har ikke helt så fin en restaurant som Franks. Til gengæld har de efter min mening bedre udsigt- men det er jo den med gyngerne og karusellerne.
Liselotte
8. juni 2012 at 13:54Vi må teste Jensens næste gang :-)
Liselotte
8. juni 2012 at 09:18Jeg tror, at det er i højsæsonen, de tjener deres penge, men når de holder åbent hele året, skal de også leve med, at der ind imellem er ganske få gæster i restauranten, som skal have akkurat samme, gode oplevelse, som dem i højsæsonen og det er ærgerligt at sidde tilbage med en følelse af, at de er løbet sur i det.
Måske skal vi prøve Jensen’s næste gang :-)
Karin Grøn
8. juni 2012 at 08:55Da vi jo vor i nærheden af Sæby har vi selvfølgelig også prøvet båbde Franks og Jensens fiskerestaurant, der ligger ude langs åen med udsigt over haven. Dvs man bare forsætter langs havnen og drejer til højre ved de gamle pakhuse efter husbåden og langs åen og så kommer man lige dertil. De har væsentligt bedre mad og betjening, synes vi, men man skal bestille bord for der er næsten altid fyldt. Vi har også været hos Franks en almindelig aften til jubilæum i Skakforeningen og jeg syntes også maden virkede træt. Måske fordi vi var de eneste udover et enkelt andet par, så havde man ikke ret meget på buffeten og vi måtte flere gange bede dem fylde op. Det var netop også udenfor feriesæsonen og det betyder jo noget – jeg tror det er der de tjener deres penge.
Sylvia
8. juni 2012 at 08:40Vi var 10 personer som skulle spise i Sæby, for flere somre siden. Jeg aner ikke hva restauranten hette, men det var havutsikt med store vinduer, og vi måtte opp en trapp og sitte i 2 sal.
De hadde ikke åpnet enda, men bad oss inn, og tryllet frem mat til alle sammen. Da spiste jeg mitt beste “Stjerneskud” ever!!
Hvis det var samme sted, har de iallefall et pluss i boka hos meg.
Endelig fredag………selv om jeg jobber lørdager også. men det er noe med fredag.
God weekend, Liselotte.
Gitte
8. juni 2012 at 07:34jeg kan anbefale Jensens fiske restaurant i stedet, den findes også i Sæby, er ikke så stor men vi har aldrig haft en skuffende oplevelse hos Jensen men også oplevet og hørt om andre som ikke var så imporneret af Franks.
GitteSP
8. juni 2012 at 07:17Åh, Jonahtan Livingston …. tak for den tanke :-)
Rikkeprikke
7. juni 2012 at 23:34Ikke dårligt, slet ikke dårligt :)
Sole
7. juni 2012 at 23:17Hvor lyder det hyggeligt med saadan en hurtig beslutning!!! Og helt vidunderligt at “de 2 unge med stritoererne” hellere ville vifte med dem sammen med jer end alene. Det er da en cadeau!!!