Vi har lovet en kombineret fødselsdags- og studenterkage for en uges tid siden og så er tiden gået uden. Heldigvis er huset som regel altid god for lidt af hvert, bare man ved, hvor man skal kigge.
I dag nåede vi at lave en hurtig, men ikke mindre god lagkage af lidt af det, spisekammeret formåede. Jordbær havde vi købt i går. Chokoladecreme kan jeg vist altid skrabe sammen til og lagkagebunde kan man hurtigt selv bage. Jeg manglede lidt kakao til bundene, men sådan kommer vi ind imellem i underskud og det går nok alligevel.
Kagen er sat på køl. Ham, vi gerne vil fejre, er her ikke endnu. Når han kommer, tager vi den frem, pynter den med ananassalvie, mynte og chokoladedrys og lader to og fem være lige. I dagens anledning.
Sådan en kan man nemlig altid finde …
12 kommentarer
Liselotte
3. juni 2012 at 09:29Faktisk er jeg ikke vild med lagkage. Når jeg laver dem, er de nok knapt så søde, som de ellers er, for jeg er ikke vild med marmelade i kager og jeg sværger til cremer og skarphed mere end jeg bruger flødeskum, men jeg plejer ikke at få klager ;-)
GitteSP
3. juni 2012 at 08:32Hvor ser den skøn ud – du ka’ bare sådan noget. Heldige dem der er tæt på dig. Rigtig god søndag :-)
Tante T
2. juni 2012 at 23:33Enig, – man kan altid finde en anledning :)
maj
2. juni 2012 at 22:19MUMS!
Jeg ta’r to, tak :o) !
MarianneL
2. juni 2012 at 20:43lyder lækker den lagkage , god a basislageret er i orden.
rigtig god appetit :) , det sætter sig først i morgen ( ja altså på sidebenene )
Dorthe
2. juni 2012 at 19:42Uhm – en skøn kage ..
Ja, meget kan lade sig gøre når man ved hvor man skal lede.
God appetit når I når dertil.
/ Dorthe
Therese
2. juni 2012 at 19:21Mmmmm, jordbær i lag, er altså bare så dejligt :-)
Karin Grøn
2. juni 2012 at 18:29Hvor er han en heldig rad at komme i jeres hus med så dejlig en lagkage. Det lyder fortryllende- desværre må jeg ikke få det mere, da jeg har haft en lille blodprop i hjernen og tårnhøjt kolesteroltal er opdaget og hvad gør man så— udover at få lidt medicin— jo man opfinder sin egene “flødeskum” – der består af 0.9 pct kvark/yoghurt fra Lidl- flormelis, vanilliesukker og revet citronskal og lidt citronsaft. Det smager forrygende sammen med jordbær. VI fik det til min fødselsdag sammen med en marengsbund og en nabokone var sikker på hun spiste is!!!. Bare lidt ide til en anden gang. Tror også der kan puttes kakao i.
Karin Grøn
2. juni 2012 at 18:29Hvor er han en heldig rad at komme i jeres hus med så dejlig en lagkage. Det lyder fortryllende- desværre må jeg ikke få det mere, da jeg har haft en lille blodprop i hjernen og tårnhøjt kolesteroltal er opdaget og hvad gør man så— udover at få lidt medicin— jo man opfinder sin egene “flødeskum” – der består af 0.9 pct kvark/yoghurt fra Lidl- flormelis, vanilliesukker og revet citronskal og lidt citronsaft. Det smager forrygende sammen med jordbær. VI fik det til min fødselsdag sammen med en marengsbund og en nabokone var sikker på hun spiste is!!!. Bare lidt ide til en anden gang. Tror også der kan puttes kakao i.
FruThornholm
2. juni 2012 at 18:22MUMS! Hvor ser den lækker ud.. Får umindelig meget lyst til at spise lagkage. NU.
kim
2. juni 2012 at 18:06Jeg MÅ bare have en lagkage nu!
Om jeg så skal invitere på restaurant, hvilket egentligt passer fint. Lørdag, ingen teenager hjemme – det bliver ikke ved tanken.
Lene
2. juni 2012 at 18:00Dejlige indlæg på en halvkold lørdag, god fødselsdagsfejring og skønt at enderne nåede sammen og dannede rammen om en ferieplan, der lyder rigtig godt :-)