- fartglad professionel strikker, grafiker, illustrator, ordjonglør, tegnsprogstolk og mor til to - én levende - én nu kun i hjertet. Jeg stiler mod at skrive dagligt på Slagt en hellig ko. Taler og tegner og både med og uden hænder og er flittig og uopfordret ansøger til jobbet som ferieafløser for The Stig.
Jeg har Danmarks absolut bedst udbyggede garnlager. Jeg kan turbostrikke, tegne temmelig godt og overleve det meste. Jeg kan også sejle i kano, spise oliven og elske, så man næsten dør af det. Jeg kan grine. Højt og længe. Jeg elsker spas og så er jeg mor og mormor. Det sidste trumfer det meste.
18 kommentarer
Dyveke
29. april 2012 at 18:52Åhh, jeg har lige bestilt ferie i Budapest til sommer – håber der er en del andre valgmuligheder, ellers bliver det vist en lidt lang ferie ;)
Tante T
29. april 2012 at 16:57Er han gravid? :)
Liselotte
29. april 2012 at 16:58Jeg spørger lige… ;-)
Sussi
29. april 2012 at 18:17Jeg er altså vild med Tante T’s kommentar. Måske fordi jeg selv er gravid og egentlig ikke synes ost & æg ser så skrækkeligt ud sammen. Men remouladen??!!
Lone Mendelgren
29. april 2012 at 15:39Det har jeg så svært ved at forlige mig med.. føj for en ulykke.. bare han selv kan li det.. for en ting er sikkert.. han får ikke konkurrence herfra..
Lone
Liselotte
29. april 2012 at 16:58Han synes, at det er fantastisk og han fortæller, at kogt æg oven på ost er helt normalt i hans barndomshjem, så det… men remouladen er en ny tilføjelse. Remoulade kender de ikke i Ungarn og hans begejstring kender ingen grænser… heller ikke ostemaden er sådan én. Det kan snildt komme ovenpå det meste ;-)
Gitte K
29. april 2012 at 15:08Her hjemme har vi en søn, som kommer remolade på alt. Hans ynglingsmad er leverpostej med remolade og så også gerne lidt pålægscholkolade, det vender sig næste i maven, at se på at han spiser sådan en mad, men hver sin smag.
Liselotte
29. april 2012 at 16:57Lige den kombination med leverpostej, remoulade og pålægschokolade var min barndoms venindes yndlingsmad, så den er jeg helt kendt med, men absolut ikke selv vild med :-)
Teresa
29. april 2012 at 14:51Det slår Sebastian Kleins ulækre madder… Tak, men nej tak. Forstår godt at du springer over!
Liselotte
29. april 2012 at 16:55Jeg er langt fra overbevist om kombinationens fortræffeligheder, Teresa ;-)
Joan
29. april 2012 at 13:46Tja, måske en mulighed? Ser lige i øjeblikket Jamie Oliver i USA – det er da også lidt underligt, det HAN blander, så hvorfor ikke den ungarske model…?
Liselotte
29. april 2012 at 14:33Ja, hvorfor ikke, Joan? :-)
Ulla Røjkjær
29. april 2012 at 13:39Min storebror kom som barn remoulade på ALT. Det var ved at drive min mor til vanvid.
Jeg skulle jo selvfølgelig efterabe ham, så den blanding der har jeg med garanti også smagt engang. Jeg har bare fortrængt det.
Om jeg spiser remoulade i dag? Nej tak!
Liselotte
29. april 2012 at 14:33Ja, jeg måber altså mere end én gang, når vi spiser sammen, men jeg morer mig også, for det er Europa vi snakker om og alligevel er vores mad-kombinationer/-traditioner utroligt forskellige og der er meget at lære for os begge :-)
Gilette
29. april 2012 at 13:30Hold nu op!! Brød, fed skive ost, æg og 10cm mayo?? Den må han (eller du?) gerne beholde…. ;-) Ser lidt ligesådan ud når min engelske mand komponerer mad….
Liselotte
29. april 2012 at 13:32Det er remoulade! Jeg si’r ikke mere :-)
Aud Marit Jonasdotter Skjær
29. april 2012 at 13:18Smaker dette altså godt?? :-)
Liselotte
29. april 2012 at 13:31Har absolut ingen anelse, Aud Marit, for jeg nægter nogensinde at smage ;-)