Altså jeg er jo ikke ved mine fulde fem med knäckebröd, Kalles og sild morgen, middag og aften (svigersøn synes simpelthen, at jeg er moden til skydning), men jeg skulle mene, at jeg er overhalet… med flere længder…
Oline er i den syvende himmel. Hun er startet med Chokolade/Marshmallow, men der er lang vej hjem og hun elsker det.
Mig? Jeg får gåsehud ved tanken. Og det er ikke af begejstring.
Det er da slet ikke mærkeligt. Da jeg var i USA lavede vi popcorn på gammeldags manér, altså i en gryde. Og olien blev tilsat honning – vupti honeyroasted popcorn, også kaldet cracker jacks. Senere har jeg lavet lidt om på opskriften …. og tilsat paprika, karry, chilli, kanel, kardemomme, kakao, lakridspulver…… Det er sjovt og vildt godt!!!!
Hvis du skulle blive helt afhængig af det der popcornkrydderi behøver du ikke plage om en tur til Sverige… De kan bestilles online hos http://www.dialife.eu til kr 55,- bøtten :-)
Lofoten har jeg foreslået hjemme, men de huskede mig på, at jeg er myggeallergiker. En nordmand i din nærhed skrev, at så var det nok ikke en god idé til den sommerferie, jeg var ved at planlægge…. :-)
Åh, du har fundet den amerikanske reol i et svensk supermarked? Jeg er så misundelig! Pop-corn krydderier … fantastisk. Prøv den med Sour Cream’n Onion, den er superb!
Vi købte pop corn med marshmallows. Først laver man popcorn på gammeldaws vis i mikroen, og så har man en lille pose med en tykflydende substans, det er vel flydende marshmallows. Det er lyserødt, klistret, og man fordeler det over de varme popcorn.
Det er himmelsk. Jeg er godt klar over, at det lyder meget mærkeligt, men det smager himmelsk!
Det mærkeligste jeg endnu har smagt var til bestyrelsesmøde forleden i børnehaven. Der var en kyllingesandwich med ananas og nutella. Den så normal ud – godt med salat, en god grovbolle, store kyllingebidder – og så et tykt lag nutella?!! Meget mærkelig sandwich. Havde været god med mørk chokolade, og så ikke i så rigelige mængder!
Når du nu er i Sverige, så hils og sig tillykke med prinsessan!
Jeg kan mærke, at jeg meget snart må til Helsingborg og fouragere KALLES Caviar til min frokost. Samtidig kunne jeg tage på Konditori og få noget god kage og kaffe f.eks. Zoegas den grønne.
Skønt at høre, hvor I hygger Jer. I får også travlt når I kommer hjem med alle de ordrer, der er kommet på nyt garn.
hmm popcorn krydderi – det burde vi også ha herhjemme :) Men altså popcorn og skumfidussmag?? Men ok – man skal vist ha prøvet det, før man kan komme med en præcis mening :) God fornøjelse Oline :)
Popkornskrydderi ???? Hi-hi, det var dog det mærkligste.
Hva’ ska’ man dog putte det på ?
Havregryn ? Ostemaden ? Bagekartoflen ? Bøf med popkorn – Øhhhh……
Må jeg foreslå at prøve citronfil? Det er sådan lidt koldskål-agtigt, og jeg køber det altid, når jeg er i Sverige. Jeg synes i hvert fald, at det smager godt… :-)
- fartglad professionel strikker, grafiker, illustrator, ordjonglør, tegnsprogstolk og mor til to - én levende - én nu kun i hjertet. Jeg stiler mod at skrive dagligt på Slagt en hellig ko. Taler og tegner og både med og uden hænder og er flittig og uopfordret ansøger til jobbet som ferieafløser for The Stig.
Jeg har Danmarks absolut bedst udbyggede garnlager. Jeg kan turbostrikke, tegne temmelig godt og overleve det meste. Jeg kan også sejle i kano, spise oliven og elske, så man næsten dør af det. Jeg kan grine. Højt og længe. Jeg elsker spas og så er jeg mor og mormor. Det sidste trumfer det meste.
34 kommentarer
Marianne FasterLarsen
26. februar 2012 at 00:15Det er da slet ikke mærkeligt. Da jeg var i USA lavede vi popcorn på gammeldags manér, altså i en gryde. Og olien blev tilsat honning – vupti honeyroasted popcorn, også kaldet cracker jacks. Senere har jeg lavet lidt om på opskriften …. og tilsat paprika, karry, chilli, kanel, kardemomme, kakao, lakridspulver…… Det er sjovt og vildt godt!!!!
Liselotte
26. februar 2012 at 11:59Vi skal nok bare være friske og vove os ud i nogle eksperimenter, Marianne :-)
Malene
25. februar 2012 at 22:22Her kommer lige en hilsen til Oline…
Hvis du skulle blive helt afhængig af det der popcornkrydderi behøver du ikke plage om en tur til Sverige… De kan bestilles online hos http://www.dialife.eu til kr 55,- bøtten :-)
Bedste hilsner fra en popcornfan til en anden ;-)
Liselotte
26. februar 2012 at 11:58Tak Malene – måske Oline ikke er alene om at elske den slags :-)
Ulla S.
23. februar 2012 at 19:19…kvalmen truer!
Liselotte
23. februar 2012 at 20:59Vi har smagt det nu, Ulla… og det smager faktisk rigtig godt ;-)
Maja
23. februar 2012 at 18:55Tusind tak for svaret;-) ja jeg havde aldrig gættet på popcorn krydderi…fortsat god ferie
Liselotte
23. februar 2012 at 20:59Nej, det er da også et underligt koncept, Maja :-)
sand
23. februar 2012 at 14:53jEG KAN SE DERE LIKER Å REISE; HAR DERE NOENGANG TENKT TANKEN OM Å REISE TIL lOFOTEN, nORGE? MITT PARADIS
Liselotte
23. februar 2012 at 20:58Lofoten har jeg foreslået hjemme, men de huskede mig på, at jeg er myggeallergiker. En nordmand i din nærhed skrev, at så var det nok ikke en god idé til den sommerferie, jeg var ved at planlægge…. :-)
Sussi
23. februar 2012 at 12:30Kan man ikke vælge lakridspopcorn? Det smager faktisk godt – og det tror jeg også, du vil kunne lide, Liselotte?:)
Liselotte
23. februar 2012 at 20:57Nej, det kan man ikke, for det tror jeg også, at jeg ville kunne lide :-)
Gitte K
23. februar 2012 at 09:49Åh, du har fundet den amerikanske reol i et svensk supermarked? Jeg er så misundelig! Pop-corn krydderier … fantastisk. Prøv den med Sour Cream’n Onion, den er superb!
Vi købte pop corn med marshmallows. Først laver man popcorn på gammeldaws vis i mikroen, og så har man en lille pose med en tykflydende substans, det er vel flydende marshmallows. Det er lyserødt, klistret, og man fordeler det over de varme popcorn.
Det er himmelsk. Jeg er godt klar over, at det lyder meget mærkeligt, men det smager himmelsk!
Det mærkeligste jeg endnu har smagt var til bestyrelsesmøde forleden i børnehaven. Der var en kyllingesandwich med ananas og nutella. Den så normal ud – godt med salat, en god grovbolle, store kyllingebidder – og så et tykt lag nutella?!! Meget mærkelig sandwich. Havde været god med mørk chokolade, og så ikke i så rigelige mængder!
Når du nu er i Sverige, så hils og sig tillykke med prinsessan!
Og prøv en kanelbulla med pistacie. Mums!!!
Gitte K
Liselotte
23. februar 2012 at 20:56Den der med Nutella, den er altså en tand for mærkelig, Gitte, men der må være mindst én, som er vild med den kombi :-)
Popcorn med marhmallows lyder slet ikke helt skørt :-)
Louise
22. februar 2012 at 23:31Ha ha, så har jeg set det med :)
Jeg er enig. Det er da underligt…
Liselotte
23. februar 2012 at 20:55Åh jow… en smule ;-)
Marianne Bentzen
22. februar 2012 at 22:21Jeg kan mærke, at jeg meget snart må til Helsingborg og fouragere KALLES Caviar til min frokost. Samtidig kunne jeg tage på Konditori og få noget god kage og kaffe f.eks. Zoegas den grønne.
Skønt at høre, hvor I hygger Jer. I får også travlt når I kommer hjem med alle de ordrer, der er kommet på nyt garn.
Kærlige knus Marianne
Liselotte
23. februar 2012 at 20:54Ja, der vist noget at vende hjem til, Marianne og det er jo bare rigtig dejligt :-)
Liselotte
22. februar 2012 at 22:11Det er ligegodt det mærkeligste… ;-)
hellefravejgaard
22. februar 2012 at 22:13som jeg nyder at være med dig en tur i Sverige ;0)
Liselotte
23. februar 2012 at 20:54Det er jeg glad for at læse, Helle :-)
Tina - omme i London
22. februar 2012 at 21:56SLURP – det blev vi introduceret til i Canada for nogle aar siden og det var en success – altsaa, ikke de soede! :)
Louise
22. februar 2012 at 21:50hmm popcorn krydderi – det burde vi også ha herhjemme :) Men altså popcorn og skumfidussmag?? Men ok – man skal vist ha prøvet det, før man kan komme med en præcis mening :) God fornøjelse Oline :)
Kirsten
22. februar 2012 at 21:49Popkornskrydderi ???? Hi-hi, det var dog det mærkligste.
Hva’ ska’ man dog putte det på ?
Havregryn ? Ostemaden ? Bagekartoflen ? Bøf med popkorn – Øhhhh……
Sidse
22. februar 2012 at 21:19Hun er godt nok sjov.
Mia Folkmann
22. februar 2012 at 21:18Må jeg foreslå at prøve citronfil? Det er sådan lidt koldskål-agtigt, og jeg køber det altid, når jeg er i Sverige. Jeg synes i hvert fald, at det smager godt… :-)
Anne D Stange
22. februar 2012 at 21:12Du kan være helt sikker på, at Sophie havde hevet et par bøtter af hylden! Jeg havde taget nogle Reeses – uhmmmmm….
Liselotte
22. februar 2012 at 21:17Jeg synes, at det er en underlig opfindelse, Anne, men jeg er også så kedelig ;-)
Maja
22. februar 2012 at 21:08Hvad dælen er det for noget?:)
Liselotte
22. februar 2012 at 21:16Popcornkrydderi, Maja ;-)
Camilla
22. februar 2012 at 20:55ha ha ha ha ha, det har jeg, trods jeg har boet i USA, aldrig set før! Hvor er det sjovt! Jeg hepper på at Oline får smagt dem alle sammen :-)
Liselotte
22. februar 2012 at 21:16Hun vil med sikkerhed gøre sit bedste, Camilla :-)
Sussie Stender
22. februar 2012 at 20:49Hej Liselotte
Nu er jeg jo total svenskofil og har haft hus heroppe i mange år, MEN hvor pokker har I fundet det sortiment?
Kh og fortsat god ferie i det skønne Sverige
Liselotte
22. februar 2012 at 21:15Coop i Strängenäs, Sussie – og jeg formoder, at I stadig er heroppe også, så fortsat god ferie til jer :-)