11

I morgen skal vi smovse…

Kenneth er en fantastisk kok, så jeg prøver aldrig at gøre ham rangen stridig. Mine kompetencer ligger helt andre steder. Jeg sylter og bager og så kaster jeg mig med stor fornøjelse over kagerne, når der er lejlighed til det. Det er der, for i morgen…

Grundingredienserne er chokolade og nødder, rigeligt med smør og kærlighed. Så er der sjældent gode chancer for at lykkes, skulle jeg mene.

Chokoladen gik til en dejlig, rig chokoladekage med den helt rigtige sprøde top og bløde midte. Nødderne fik lidt nøddeolie og et drys salt, inden de blev bagt i ovnen for smagens skyld. Mens nødderne bagte, lavede jeg en fed chokoladetopping med smeltet chokolade, smør og fløde. Mmmm…

Nødderne skulle lige køle af, men så blev det endelig tid for chokoladetopping og til sidst et generøst drys saltede nødder.

Jeg gad godt være med til min fødselsdag. Jeg si’r det bare. Ik’

Du vil sikkert også kunne lide