Kvædebrød. Tørres, drysses med sukker og lagres tørt. Smager vidunderligt i skiver til ost. Mmmm.
Kun en enkelt ville ikke give slip. Den ondulerede Kenneth. Nu er de fuldtallige. Og smukke. Vi venter…
Kvædebrød. Tørres, drysses med sukker og lagres tørt. Smager vidunderligt i skiver til ost. Mmmm.
Kun en enkelt ville ikke give slip. Den ondulerede Kenneth. Nu er de fuldtallige. Og smukke. Vi venter…
21 kommentarer
Lotte
17. november 2011 at 20:31Øh…ha…tilgiv sprog-filosoffen, der stod jo kvæde-BRØD, og det sidste ord tog jeg helt bogstaveligt, og der var (er) altså ikke meget brød over det, men så fik jeg læst længere nede på siden…..Men altså, jeg synes nu det er misvisende det der med brød ;-)
Liselotte
18. november 2011 at 10:21Ha ha ha… du er så sjov, Lotte – og ja, det er da misvisende, men det er der jo i grunden rigtig meget, der er :-)
jeanett kaare
17. november 2011 at 15:00hvor store er de circa?
Har virkelig svært ved at sætte størrelse på?
De ser super flotte ud – lige før man får lyst til at prøve….
Liselotte
18. november 2011 at 10:20De er cirka 10 centimeter i diameter, Jeanett :-)
Jane
17. november 2011 at 13:45Hvor er de flotte og eksotiske. Jeg har aldrig smagt kvæde, men har lige købt en pærekvæde. Smukke er de jo også. Jeg glæder mig til selv at høste på et tidspunkt.
Liselotte
18. november 2011 at 10:20Glæd dig endelig, Jane :-)
Mona
17. november 2011 at 11:03Hvor ser det delikat ud! Kvæde er bare lækkert. Jeg er vild med den mørk gyldne farve der kommer frem ved tilberedningen.
Liselotte
18. november 2011 at 10:19Jeg er også vild med det hele ved de kvæder, Mona :-)
KirstenK
17. november 2011 at 09:01For filan da, hvor ser de lækre ud…du er forhåbentlig kommet lidt ovenpå…
Liselotte
17. november 2011 at 10:03Jeg ved, at de smager vidunderligt og udseendet er da et ekstra plus, Kirsten, så tak :-)
Jeg er vist sådan lidt tilbage ved udgangspunktet med hovedpine :-(
Dee
17. november 2011 at 00:56Nu da jeg har læst her inde et stykke tid, ville jeg da lige skrive og fortælle at din blog er super god! :)
Liselotte
17. november 2011 at 10:02Tusinde tak, Dee :-)
diana rose
16. november 2011 at 22:15Kære Liselotte.
Smukke, smukke – ganske enkelt, og hvem andre end dig/jer kunne finde på den slags – sikken et arbejde, men jeg ved jo også, I vil glæde jer over/til – hver en bid og dråbe. Sikken en farve – alene den bringer glæde.
Velbekommen jer gennem vinteren fra Diana
Liselotte
17. november 2011 at 10:00De skal nok vække lykke på ostebordet, Diana :-)
Liselotte
16. november 2011 at 19:12Øh… jeg har altså ikke lavet dem i dag. Kun smuttet dem ud af formen. De er lavet i weekenden og de kan være en uge eller mere om at tørre tilstrækkeligt, men disse er nu rimeligt hurtige i betragtning af deres rumfang :-)
Benedikte
16. november 2011 at 19:10Uhm det ser lækker lækker ud!
God aften :)
Marianne
16. november 2011 at 18:52Hvor får man kjøpt kvede, tro!
Fristerinne!!
Therese
16. november 2011 at 17:47Hvor lang tid er de om at tørre, sådan nogle basser?
Lene
16. november 2011 at 17:42Hold da op, Liselotte, det er da helt vildt så produktiv, du har været i dag, lækkert. Må du få en dejlig nydefuld aften :-) (pas nu på, at i ikke får spist alle de kvædebrød inden sukkeret er kommet på)
Lotte
16. november 2011 at 16:50Øh, det ligner da gele….??
anette lyskjær
16. november 2011 at 16:17Så tror jeg da nok lige, der kom gang i Liselotten. Er det mon iPad-medicinen, der har gjort sin virkning i galopfart.
Godt at vide, at du har sluppet taget i sengehesten;)