- fartglad professionel strikker, grafiker, illustrator, ordjonglør, tegnsprogstolk og mor til to - én levende - én nu kun i hjertet. Jeg stiler mod at skrive dagligt på Slagt en hellig ko. Taler og tegner og både med og uden hænder og er flittig og uopfordret ansøger til jobbet som ferieafløser for The Stig.
Jeg har Danmarks absolut bedst udbyggede garnlager. Jeg kan turbostrikke, tegne temmelig godt og overleve det meste. Jeg kan også sejle i kano, spise oliven og elske, så man næsten dør af det. Jeg kan grine. Højt og længe. Jeg elsker spas og så er jeg mor og mormor. Det sidste trumfer det meste.
20 kommentarer
Liselotte
15. november 2011 at 11:11Mmm… gid nogen gad at lave spejlæg til mig i dag… :-)
Tante T
15. november 2011 at 10:47Det billede bliver inspirationen til dagens frokost ;)
Maj-Britt Jensen
14. november 2011 at 12:21Kun én ting er bedre end et spejlæg på rugbrød……….. Det er 2 spejlæg ;-) Ren guf for store som små her i familien ;-)
Janni
14. november 2011 at 09:56Her er spejlæg også meget populært, ikke mindst hos mine børn på 5 og 6. Jeg elsker 1-2 spejlæg på et stykke godt ristet rugbrød og så med salt og ketchup..mmm. Det med de ristede tomater skal jeg da også lige prøve :-)
Helle fra Vejgaard
14. november 2011 at 09:37nej tak…brøs mig ikke om den gummiagtige konsistens spejlæg har i kanten,…..
Moster Tulle
14. november 2011 at 07:55Hvisker helt stille, at jeg nogle gange kan blive “angrebet” af ristet toast, spejlæg og baked beans….sundt? Næppe, men det smager godt og sker trods alt ikke særlig tit.
Liselotte
14. november 2011 at 06:48Spejlæg er bare en underkendt delikatesse… uhm :-)
Elisa Frederiksen
14. november 2011 at 06:44et godt stykke brød med en skive skinke og spejlæg uhmm
regitze
13. november 2011 at 23:55smukke, smukke blommer. de er fulde af grønt og godt:)
Marie
13. november 2011 at 22:47Efter en dejlig eftermiddag med hele to dukketeaterforestillinger i Silkeborg sammen med det ældste barnebarn, “snurrede” hjernen på vejen hjem……aftensmad, aftensmad….hvad kunne der lige hittes på, der var nemt og godt. Det blev til biksemad og dejlige spejlæg.Slet ikke dårligt! Der har siden torsdag været International Dukketeaterfestival i byen med bl. a. mange voksenforestillinger, så herligt.
Sidsel
13. november 2011 at 21:45Spejlæg er super. Godt med protein når man (jeg) ikke spiser så meget kød. Min bedste er 2 skiver franskbrød med en god ost i mellem. Steges på pande med smør. Skal være smør. Et spejlæg ovenpå. Ristet tomater, frisk peberfrugt. Så HP sauce og ketchup. Pyhaaaa det er godt. Og så te til… Ved ikke hvorfor, men det swinger:-)
Mette
13. november 2011 at 21:27Mmm, det ser lækkert ud på den pande, men jeg må indrømme, at jeg kun spiser æg, der er helt kogte fordi jeg blev frygtelig syg af salmonella for nogle år tilbage. Vi mente dengang, at et spejlæg var årsagen, men vi var nok bare uheldige….:-)
Karin
13. november 2011 at 20:34Spejlæg er altså toppen. “Jeg har elsket dig så længe jeg kan mindes…”
GitteSP
13. november 2011 at 20:30mmmm …. spejlæg – det burde jeg bestemt lave noget oftere – kan ved nærmere eftertanke faktisk ikke huske hvornår jeg sidst har lavet det !!!!
Liselotte
13. november 2011 at 19:44Jeg er til Annemettes version allermest af alt. Uhm, men til biks er de også uforlignelige :-)
flinkonella
13. november 2011 at 19:28Nååååå tak for det, nu må jeg fluks i døgn-netto – spejlæg er sagen nu som i lige NU. Jeg er smuttet;-)
Deborah
13. november 2011 at 19:28Jeg fik en frokostbøf med løg, kartoffelrösti og ta-da: Et spejlæg – godt nok vendt, men dog et spejlæg i dag. Det smagte skønt, og jeg må lige tilføje, at jeg havde fortjent ovenpå en tidlig (men meget smuk) morgen, uden morgenmad.
Annemette
13. november 2011 at 19:19Mmmmm, en rugbröd med spejlaeg, stegte tomater og kryddersalt – megafavorit her pä matriklen :-)
Rosa Cathrine Rensborg
13. november 2011 at 19:01Så sent som i går fik vi dejlig biksemad med spejlæg til. Uhmm og der findes ikke noget bedre end at sidde til sidst og stikke med sin gaffel i fadet og vælge de udvalgte stykker kød og kartofler. Nej spejlæg er skam ikke gået i glemmebogen hos os:-).
Conny
13. november 2011 at 18:57Er på menuen her som en del af en dejlig biks med steg og andre gode sager – jeg siger guf :)