Jeg er ved enden af alt det kedelige, som så gør så glad, når det er gjort. Det er rengøring, tøjvask (ikke helt i bund, men…), oprydning (mangler lige eget domæne og det er IKKE for børn) plus det løse, som alt det, som har en tendens til at hoppe lige ned i skødet på mig og æde enorme mængder tid. F.eks. skulle jeg bare lige have lidt styr på skoene ude i vores ene gang og pludselig stod jeg med en kurvfuld vanter, tørklæder og andet vinterkluns, som MÅTTE sorteres. Bagefter skulle jeg bare lige have mel i spisekammeret og endte med at have fyldt langbordet med alverdens ting, som også tiggede og bad om en sortering. Det gik akkurat på samme måde, da jeg lige ville lægge tøj på plads. Tidstyve!
Nu gør jeg ikke mere, for gør man ikke noget, er der heller ikke noget, der kan hoppe ned i skødet og insistere. Nu varmer jeg ovnen og venter tålmodigt…
Det skulle ende med boller og brød. Ostemadder og te skal der til, når Lene indfinder sig efter en lang og forhåbentlig spændende arbejdsdag.
Jeg glæder mig sådan :-)
9 kommentarer
Liselotte
11. november 2011 at 15:33Bollerne har da også fået revne gulerødder i massevis. Jeg glemmer, for jeg bager efter gehør ;-)
Birgitte, det er den eneste rigtige efter min mening. Den er gammel, men ufattelig trofast og en rigtig arbejdshest. Jeg elsker den :-)
Birgitte
11. november 2011 at 08:00Uhm. Jeg kan se du også er indehaver af verdens bedste røremaskine ;)
Maj-Britt Jensen
10. november 2011 at 18:54Det ser umiskendeligt ud som om du har puttet lidt revet gulerod i bollerne. Ellers lyder fremgangsmåden som mig op og ned ad dage På nær müsli grød… Måske man skulle prøve det…:-)
Britta A.
10. november 2011 at 18:44De boller der ser da super sunde og lækre ud :) Mums! God aften til dig!
Liselotte
10. november 2011 at 18:24Det har været en produktiv og dejlig dag :-)
Opskrift på bollerne findes desværre ikke. Jeg bruger aldrig opskrift.
Jeg har kogt en rest mysli til en lind grød i dag. Det er suppleret med økologisk gær (ært), vand, sukker, salt, olie, græskar- og solsikkekerner og en passende mængde mel. Det hele er æltet med tålmodighed til dejen var tilpas smidig og fibrene lange nok. Så hvilede den, til jeg havde tid, røg på bageplader og efterhævede lidt, inden det hele blev færdigbagt i en knaldvarm ovn :-)
Maj-Britt Jensen
10. november 2011 at 16:56Sådan er det… man keder sig aldrig… Altid noget at lave…
Boller ser lækre ud ;-) Hvad mon du har puttet i dem???
Tusind tak for en så skøn og livsbekræftende blog :-) Glæder mig rigtig meget til at se noget mere til strik og garn – du har altid gang i spændende sager :-)
Sandra
10. november 2011 at 15:26Hej Liselotte.. sikke et lækkert indslag og (øjensynligt!) boller, man skulle vel ikke være så heldig så opskriften finder vej til bloggen! :-)
Knus, kram og tak for en skøn blog!
:-)
susanne
10. november 2011 at 15:17Uh, hvor jeg kender det… starter en ting, og ender med at lave meget mere….
Men dejligt når det er gjort…. Og lækre boller bliver det også til
Mette
10. november 2011 at 14:24Sikke en dejlig lille beretning her midt i eftermiddagspausen på mit arbejde. De boller ser for lækre ud og slår da vist eftermiddagskagen her med flere længder…..God og hyggelig eftermiddag i godt selskab. Det er aldrig kedeligt.