Arbejdsdagen fik nyt indhold, da jeg var halvvejs. Det var hurtig udrykning og det var herligt. Ud at tolke i en fart. Bagefter var det tid til at lande og finde en smule abrikoser, som var lige på grænsen til at være kedelige. Den slags gyldent guld skal ikke gå til spilde.
Forvandling er nøgleordet…
De blev skåret i småbidder og fik tre dråber vand og lidt varme. Da de var ved at være modne til det, gav jeg dem en rundhåndet stak sukker. Ikke andet.
Nu er der abrikosmarmelade til hverdagens knækbrødsmadder. Jeg glæder mig til at dele :-)
Blev så inspireret af dig at jeg i morges snittede de 4 rynkede abrikoser der lå og skreg i frugtskålen, kogte, blændede og mums lækker lækker mos til lillemanden. Tusind tak, ellers var de såmænd også bare røget i komposten Therese :)
Arj, men for dælen – hvor var min indre husmor, da jeg i går smed både nogle dumme nektariner og abrikoser ud. Havde jeg været lidt hurtigere, kunne de jo ha’ blevet til tyktflydende guld på glas.
Uhhh du er god. Skønt orange billede. Kan faktisk dufte abrokosen gennem skærmen. Har vist noget ananas i køleskabet, som skal marmeleres. Det er en rigtig måde at “smide” mad ud på. God orange tirsdag, (vi er flere orange..).
- fartglad professionel strikker, grafiker, illustrator, ordjonglør, tegnsprogstolk og mor til to - én levende - én nu kun i hjertet. Jeg stiler mod at skrive dagligt på Slagt en hellig ko. Taler og tegner og både med og uden hænder og er flittig og uopfordret ansøger til jobbet som ferieafløser for The Stig.
Jeg har Danmarks absolut bedst udbyggede garnlager. Jeg kan turbostrikke, tegne temmelig godt og overleve det meste. Jeg kan også sejle i kano, spise oliven og elske, så man næsten dør af det. Jeg kan grine. Højt og længe. Jeg elsker spas og så er jeg mor og mormor. Det sidste trumfer det meste.
13 kommentarer
Binemor
22. juni 2011 at 21:13Blev så inspireret af dig at jeg i morges snittede de 4 rynkede abrikoser der lå og skreg i frugtskålen, kogte, blændede og mums lækker lækker mos til lillemanden. Tusind tak, ellers var de såmænd også bare røget i komposten Therese :)
Liselotte
23. juni 2011 at 06:40Sådan! Og nu er der tilfreds barn og tilfreds mor. Win-win :-)
Therese
21. juni 2011 at 22:52Arj, men for dælen – hvor var min indre husmor, da jeg i går smed både nogle dumme nektariner og abrikoser ud. Havde jeg været lidt hurtigere, kunne de jo ha’ blevet til tyktflydende guld på glas.
Liselotte
22. juni 2011 at 07:08Det kunne de, Therese :-)
Sole
21. juni 2011 at 21:41Mums, der er nu ikke noget som hjemmelavet marmelade…..
Liselotte
21. juni 2011 at 21:44Hjemmelavet marmelade er skønt :-)
GitteSP
21. juni 2011 at 18:25vupti vupti vupti ….. hvor helt aldeles skønt :-) mmmmm og så på knækbrød – uha jeg er misundelig ;-)
Liselotte
21. juni 2011 at 21:44Med brie under… *suk* :-)
GitteSP
22. juni 2011 at 06:17Med brie under, åh ja brie – blød og lækker men med lidt fast kant ….. mundvandet løøøøøøber ;-)
Velbekomme og nyd nyd nyd !
(mon ikke jeg liiiige skulle kigge efter “guld blommer” i dag)
Pernille
21. juni 2011 at 17:24Mmmmm… abrikosmarmelade. .. Det lyder altså godt :)
Liselotte
21. juni 2011 at 21:42Det smager også dejligt, Pernille :-)
Sidse
21. juni 2011 at 17:12Uhhh du er god. Skønt orange billede. Kan faktisk dufte abrokosen gennem skærmen. Har vist noget ananas i køleskabet, som skal marmeleres. Det er en rigtig måde at “smide” mad ud på. God orange tirsdag, (vi er flere orange..).
Liselotte
21. juni 2011 at 21:42Det endte da med den smukkeste, orange farve, Sidse. Uha, farven alene gør det til en fornøjelse at spise det, men det smager nu også skønt :-)