Inspirationen er hentet lige her. Skoldhed te og lune grovboller med ost fulgt af lidt kaneltrækkeri gør en god søndag.
Vi så I Love You Philip Morris. Oline er stærkt utilfreds med, at virkeligheden overhalede Hollywood indenom. Nu er hun i gang med weekendens lektier. Jeg tænker, at jeg måske skal snupper lidt The Tudors. Tv’er er jo varmt. Og plaiden ligeså…
23 kommentarer
Marianne
10. september 2011 at 14:56Mht. opskriften på brødet, har du så oversat de amerikanske mål til danske, eller var det på slump?
Liselotte
10. september 2011 at 19:34Jeg har amerkanske mål, så de er taget direkte fra opskriften :-)
Brugskunst og gaver
29. marts 2011 at 03:56Liselotte, du kan så meget og lige nu har jeg for jeg ved ikke hvilken gang smidt pølsehorn i skraldespanden…… Det piner mig, men de hæver ikke. . Er pølsehorn noget du kan??? Eller ved du hvem/hvilken blog der er god?- Eller er der andre der ved det?
Lyder jeg desperat?- Det er jeg også :)
Maj
29. marts 2011 at 20:26Jeg har bagt pølsehorn fra mange forskellige opskrifter, og har aldrig været uheldig.
Den opskrift du har fat i, må være noget skidt.
“God mad let af lave” har en super opskrift, som jeg gerne gør mere fuldkornsagtige ved at bage dem med spelt og rugmel og/eller fuldkornsmel.
Ellers kan jeg anbefale denne meget fødselsdagsegnene (dvs. ikke-sunde) opskrift:
50 g gær
1 tsk salt
1æg
2 1/2 dl crme fraiche 18 %
100 g smør/ margarine
425 g mel
Dejen virker klistret, men sætter sig, når den har hævet 1/2 time.
Del dejen i tre kugler der hver rulles ud til en tallerkenstor cirkel, som deles i 8 trekanter – husk at spidsen skal vende ned mod bagepladen.
1/2 pølse rulles ind i trekanten, som hæver 20 min.
Smøres med æg og bages ved 200 grader i cirka 16 min. eller til de er gyldne.
Held og lykke!
Liselotte
30. marts 2011 at 08:54Sådan! Dejligt, når nogen reagerer – og nu er der ny opskrift at afprøve for os alle. Tak for det, Maj :-)
Liselotte
28. marts 2011 at 21:56I kan glæde jer, I som gider bage, for den smager af mere og mere og… :-)
Hannen
28. marts 2011 at 19:48Gemt og skal HELT SIKKERT afprøves snarest. :o)
GitteSP
28. marts 2011 at 16:39Jamen – der er ikke et øje tørt …. er ellers ikke til “kage” …. men det der må da prøves – mums det ser godt ud!
Mads Peder Nordbo
28. marts 2011 at 13:17pokkers … lysten til kanel tager over … jeg bliver nødt til at køre ud i verden efter en frisk kanelsnegl … nu!
Liselotte
28. marts 2011 at 09:15Det var en STOR succes, som får vores varmeste anbefalinger. Det er en kanelsnegl i brødform og det er slet ikke så tosset :-)
Iben Louise Birkkjær
28. marts 2011 at 09:06Årh, her sidder jeg – mandag morgen på kontoret – og sulter efter sådan en pull-apart. Jeg må nøjes med frisk frugt i dag, og så bage en omgang på et senere tidspunkt. Men hvor ser det lækkert ud, så tak fordi du delte billeder link til opskrift :)
Hav en fremragende mandag.
/Iben Louise
Pia
27. marts 2011 at 21:51UHM hvor ser det lækkert ud – link gemt – det skal prøves imorgen !!! Tak for “info” :o))
Wenche
27. marts 2011 at 21:13Gjett om jeg skal prøve meg på å bake denne jeg også! Det ser veeeeeldig godt ut, og morsomt :) Jeg er akkurat ferdig med middagen…og er egnetlig alt for mett…men nå ble jeg akutt sulten igjen ;)
Claus
27. marts 2011 at 21:04Minder lidt om kanelsnegle i firkantet forklædning, gør det ikke ?
Malene
27. marts 2011 at 20:50Du godeste Liselotte…klikkede på linket til opskriften…og føjede så også lige den side til mine favoritter… Hvor mange kilometer tror du man skal løbe efter sådan en gang lækkerier? (Bliver snart nødt til at anskaffe mig en rygrad med mere styrke…)
Sisse
27. marts 2011 at 20:38Hold da helt op hvor ser det bare lækkert ud, mundvandet løber.
Pernille
27. marts 2011 at 19:33Kanel kan man vist aldrig få for meget af – i hvert fald ikke herhjemme. I hvert fald ligner det noget der i mistænkelig grad er nødt til at blive prøvet af en dag, herhjemme :)
Tove
27. marts 2011 at 19:12Ser lækkert ud, kan “næsten” dufte det helt herud ;O) god søndag aften.
Andrea
27. marts 2011 at 17:50Ai men det er jo djævlens bagværk!
Nu skal jeg tænke på det lige til i morgen efter arbejde – før har jeg ikke mel nok – det er altså værre end sommertid ;)
Fisker & Fernández
27. marts 2011 at 17:32Det ser simpelthen for godt ud – skal absolut prøves snarest :-)
Karina
27. marts 2011 at 17:26Nøj hvor ser det lækkert ud :)
Diktesoph
27. marts 2011 at 17:19Jeg havde samme følelse med I Love You Phillip Morris. Men den er nu rigtig god alligevel synes jeg.
Sommertid
27. marts 2011 at 17:01Mums…ja de her så virkelig gode ut..med en kopp kaffe eller the..
Ha en skøn søndag videre