Sne gør varme boller ekstra attraktive. Jeg rører en dej. Sådan én, som kan passe sig selv i mange timer. Rørt til fibrene er lange og dejen glat. Rundt og rundt.
Når jeg gider, bliver den forvandlet til semi-grove boller med sesamfrø og græskarkerner. I en varm ovn tager det kun et øjeblik.
Om alt går vel, strider Hanne sig gennem snemasserne og snupper en varm til kaffen. Vi får se. Kong Vinter vil jo gerne bestemme.
24 kommentarer
Pia
17. februar 2011 at 10:42Hvor er opskriften på de onsdagsboller
Tante T
16. februar 2011 at 15:47Du giver mig gode ideer til min fridag i morgen :)
Liselotte
16. februar 2011 at 19:05Det kan anbefales med sådan en omgang lune boller, Tante T :-)
Therese
16. februar 2011 at 15:34Hmm, nu får jeg da også lyst til en gang onsdagsbolleri !!
Liselotte
16. februar 2011 at 19:05Du er en værre gris, Therese ;-)
Therese
17. februar 2011 at 09:47Gnæk gnæk ;-)
Ege
16. februar 2011 at 15:03øh ……….
Ælter du brøddej på maskine uden at have skraberen i , men kuns krogen ???
Det må jeg prøve.
Tumps up for verdens bedste røremaskine ;-)
Liselotte
16. februar 2011 at 19:04– jeg kunne bare ikke finde skraberen, Ege ;-)
Den ER fundet nu og ja, det er VERDENS BEDSTE RØREMASKINE. Jeg er helt enig. Den klarer hvad som helst uden at brokke sig :-)
Laura
16. februar 2011 at 14:09Uhmmm! Hjemme hos os er vi også gået i “varm kakao og friskbagte boller MODE” – skønt! God onsdagshygge til dig:-)
Liselotte
16. februar 2011 at 19:04Uhm, det lyder til at have været hyggeligt, Laura :-)
Mette
16. februar 2011 at 13:57Sikke da en god idé. Vi har taget hul på vinterferien og mine børn er ude at kælke. Jeg vil straks se efter i gemmerne om jeg har nok til at bage en omgang boller. Ja, Kong Vinter i den lyse udgave er ok, men i næste uge, når vi skal tilbage til skole og job må sneen altså gerne være væk.
Liselotte
16. februar 2011 at 19:03Sne i vinterferien MÅ da være et hit! Lune boller efter nogle timer udenfor er et af mine bedste barndomsminder :-)
Tina - omme i London
16. februar 2011 at 13:36SNE – din heldige kartoffel; og saa med hjemmebagte boller til. SUK, hvor er det bare snyd! :)
Liselotte
16. februar 2011 at 19:02Ja, vel er det snyd, Tina – men dit forår kommer før mit ;-)
Gitte
16. februar 2011 at 11:28Uhmmmm…..
Ja – sikken et vejr!
Liselotte
16. februar 2011 at 18:58Det har været vildt, Gitte! :-)
Fidus
16. februar 2011 at 10:59Boller, ja- det frister…. men, noen ( les: meg) må shine litt i huset idag. Ha en flott onsdag- jeg tror jeg tar bollebaking å fredag, jeg.
Liselotte
16. februar 2011 at 18:58God idé at gemme bollerne til fredag. De kunne blive en dejlig start på helgen :-)
Sidse
16. februar 2011 at 10:34Hvad gad ikke godt “bolle” sådan en onsdag? (c:
Liselotte
16. februar 2011 at 18:58Ja, hvem gad ikke det, Sidse? :-)
Randi
16. februar 2011 at 10:29Det var da en god ide – nubagte boller er da noget af det bedste. Jeg skal alligevel bage rugbrød senere på dagen, så hvorfor ikke følge dit eksempel og sætte vand over til en plade boller også :-)
Liselotte
16. februar 2011 at 18:57Bollerne er gode – Oline elsker dem efter skole :-)
Katrine
16. februar 2011 at 09:52Når I nu igen igen er vinter- og sneramt i det nordjyske, må der friskbagt brød og boller til. Man må jo sno sig, mens foråret lader vente på sig. ;-)
En god dag til dig herfra :-)
Liselotte
16. februar 2011 at 09:59Man er simpelthen nødt til at sno sig, så vi er i fuld gang, Katrine :-)