Vi skal have lam, så for et par timer siden kørte Kenneth ud til Slagteren & Kokken og hjemtog en lækker, fersk og udbenet lammekølle.
Det er nemt, at køllen allerede er udbenet, for så kan man koncentrere sig om fyldet og det er jo en kunst at af- og tilpasse den slags, så jeg blander mig ikke, men iagttager kun…
Jeg nåede i hvert fald at se Cashew- og Pinjekerner og Abrikoser. Persille er der også hakket rigeligt af og resten kommer sikkert til, som han lige kommer i tanke om…
En stak kantareller blev det også til. Jeg er ikke ked af, at jeg skal spise med ved hans bord i aften :-)
Så forslår aftenens menu bestående af købepizza ikke så langt. Du har bare nogle fantastiske billeder og vinkler sammen med dine ord. Derfor skal jeg liiiiige forbi hver dag og se, hvad du nu har skrevet…;-) Jeg håber, at maden smagte. Sikke en god mand du har. I kan dælme da lave mad ser det ud til.
Melder meg på som middagsgjest! Når du viser sånne uanstendig lekre bilder kommer vi strømmende.. :-)
Lam og kantareller er virkelig to av høstens beste skatter!
Her står den på mørbragryde. Mon ikke jeg ville kunne lide den lammekølle? Har desværre kun været præsenteret for lam, som smagte af våd ulden sweater……så jeg har erklæret, at jeg ikke bryder mig om lam, men det kan være jeg skal gøre forsøget igen en dag….
God weekend!
Kh Gaia
Gaia, jeg er sikker på, at du skal give lam en chance mere. Det skal IKKE smage af våd, ulden sweater. Slet ikke! Det smager rigtigt dejligt, når det er lavet med kærlighed :-)
Mørbradgryde lyder altså også godt – og god weekend til dig også :-)
Oj for en FANTASTISK fredagsmiddag dere skal ha!
Jeg skal prøve å lage hjemmelagede kylling nuggets i kveld. det blir nok bra. Men hallo, ingenting slår jo lam da..
- fartglad professionel strikker, grafiker, illustrator, ordjonglør, tegnsprogstolk og mor til to - én levende - én nu kun i hjertet. Jeg stiler mod at skrive dagligt på Slagt en hellig ko. Taler og tegner og både med og uden hænder og er flittig og uopfordret ansøger til jobbet som ferieafløser for The Stig.
Jeg har Danmarks absolut bedst udbyggede garnlager. Jeg kan turbostrikke, tegne temmelig godt og overleve det meste. Jeg kan også sejle i kano, spise oliven og elske, så man næsten dør af det. Jeg kan grine. Højt og længe. Jeg elsker spas og så er jeg mor og mormor. Det sidste trumfer det meste.
22 kommentarer
Mette
10. september 2010 at 21:20MUMS!
Så forslår aftenens menu bestående af købepizza ikke så langt. Du har bare nogle fantastiske billeder og vinkler sammen med dine ord. Derfor skal jeg liiiiige forbi hver dag og se, hvad du nu har skrevet…;-) Jeg håber, at maden smagte. Sikke en god mand du har. I kan dælme da lave mad ser det ud til.
Liselotte
11. september 2010 at 07:45Tak for roserne, Mette – og du er jo hjertelig velkommen herinde. Maden smagte pragtfuldt og selskabet var eminent, så herfra lyder ingen klager :-)
Helle K.
10. september 2010 at 21:14Jeg indtog også gerne Kenneths menu :)
Liselotte
11. september 2010 at 07:44Det smagte altså også virkelig dejligt, Helle :-)
karen
10. september 2010 at 20:40Melder meg på som middagsgjest! Når du viser sånne uanstendig lekre bilder kommer vi strømmende.. :-)
Lam og kantareller er virkelig to av høstens beste skatter!
Liselotte
11. september 2010 at 07:44Ja, det er virkelig to dejlige spiser, Karen – og i hænderne på en dygtig kok, bliver det ikke meget bedre :-)
Therese
10. september 2010 at 20:12Jeg kan være i på banegården om sådan cirka seks timer. Gemmer I en rest? ;-)
Liselotte
11. september 2010 at 07:43Vi har gemt. Du kommer bare, Therese :-)
anni
10. september 2010 at 19:11Jeg siger ligeson Ella, åhhhhhhh,
jeg ville da også gerne sidde med til bords. vi har ‘bare’ fået svensk pølseret!
god weekend til jer
fra mig
Liselotte
11. september 2010 at 07:43Det smagte vældig, vældig godt, Anni :-)
Ella
10. september 2010 at 18:39Åhhhhhh og atter åhhhh, jeg savler helt vildt :-)
Liselotte
10. september 2010 at 18:51Kan jeg godt forstå, Ella :-)
Gaia
10. september 2010 at 18:20Her står den på mørbragryde. Mon ikke jeg ville kunne lide den lammekølle? Har desværre kun været præsenteret for lam, som smagte af våd ulden sweater……så jeg har erklæret, at jeg ikke bryder mig om lam, men det kan være jeg skal gøre forsøget igen en dag….
God weekend!
Kh Gaia
Liselotte
10. september 2010 at 18:25Gaia, jeg er sikker på, at du skal give lam en chance mere. Det skal IKKE smage af våd, ulden sweater. Slet ikke! Det smager rigtigt dejligt, når det er lavet med kærlighed :-)
Mørbradgryde lyder altså også godt – og god weekend til dig også :-)
Anne Dyrholm Stange
10. september 2010 at 18:00Og så er det lige endnu engang at jeg ærgres over, at jeg ikke bor lige om hjørnet!
Uhmmmm – siger jeg bare!!
Og pas nu på de der pinjer, ikke ta’ af de kinesiske, for så ender det med, at i slet ikke kan smage Kenneths gode mad…
Liselotte
10. september 2010 at 18:18Anne, vi ville have elsket at have dig med til bords :-)
Pinjerne er ikke kinesiske… og det skal de da vist heller aldrig være ;-)
Mette
10. september 2010 at 17:59Oj for en FANTASTISK fredagsmiddag dere skal ha!
Jeg skal prøve å lage hjemmelagede kylling nuggets i kveld. det blir nok bra. Men hallo, ingenting slår jo lam da..
fantastisk! God helg :)
Liselotte
10. september 2010 at 18:18Ingenting slår lam. Måske muslinger eller friske krabbeklør kommer op på siden, men så er det også det, Mette :-)
God helg til dig også :-)
Catarina
10. september 2010 at 17:58Det er hvad jeg kalder en rigtig dejlig fredagsmenu. Velbekomme når I når dertil. :)
Liselotte
10. september 2010 at 18:16Tak skal du have, Catarina – og ja, det er sådan en “Nu sparker vi weekenden i gang med et brag”- menu :-)
Dortheivalo
10. september 2010 at 17:51Uuuuhmmm, det ser godt nok lækkert ud. Rigtig fredags-hyggemenu.
Liselotte
10. september 2010 at 17:54Jeg tror, at det bliver drøngodt, Dortheivalo, selvom det ikke står mål med al jeres vildt deroppe :-)