Der er købt friske blæksprutter. Her i huset er en blæksprutterenseekspert, som ikke lader en uformelig og lidet ucharmerende sprutte skræmme nogen. Med friske tag hives hinder, vaskes, parteres og paneres. Der steges, brases og snittes. Duften smyger sig om sultne sanser.
Duften af Dukkah. Duften af velsmag og eksotiske steder og skynd dig at lave din egen Dukkah. Du vil aldrig fortryde det. Vores yndlingsversion er denne her, men det findes i mange varianter.
Vi glæder os. Vi véd, hvor godt det bliver. Uhm.
- fartglad professionel strikker, grafiker, illustrator, ordjonglør, tegnsprogstolk og mor til to - én levende - én nu kun i hjertet. Jeg stiler mod at skrive dagligt på Slagt en hellig ko. Taler og tegner og både med og uden hænder og er flittig og uopfordret ansøger til jobbet som ferieafløser for The Stig.
Jeg har Danmarks absolut bedst udbyggede garnlager. Jeg kan turbostrikke, tegne temmelig godt og overleve det meste. Jeg kan også sejle i kano, spise oliven og elske, så man næsten dør af det. Jeg kan grine. Højt og længe. Jeg elsker spas og så er jeg mor og mormor. Det sidste trumfer det meste.
14 kommentarer
Lisbeth Bula
14. august 2010 at 18:53Jeg er OVERBEVIST bare med ordene, Liselotte! Og min mave eeeelsker å bli gledelig overrasket. For ikke å snakke om min gane
Liselotte
14. august 2010 at 23:35Du må ud at finde blæksprutte, Lisbeth Bula :-)
KirstenK
14. august 2010 at 10:56Jeg vil også prøve at lave det selv…tak for linket!
Liselotte
14. august 2010 at 11:17Rigtig god fornøjelse, Kirstenk, det er så utrolig godt og anvendeligt :-)
Lisbeth Bula
14. august 2010 at 10:53Jeg burde vært på prøvesmaking nå, for jeg er ikke overbevist etter to restaurant -smaker tidligere… Men mitt inntrykk er at Wellers hus generelt overgår de restauranter jeg fikk blekksprut på nå man leser om gastronomiske gleder med både sjefskokken og assisterende kokkepike ved roret!!
Liselotte
14. august 2010 at 11:16Lisbeth Bula, de smager virkelig dejligt og det er ikke sådan noget med fangarme og sugekopper, men de fineste stykker rent og smukt kød, som er krydret, så man bliver glad i maven :-)
ThinkingSpace
14. august 2010 at 09:27Mmmmmmnnnhhh sprutter – jeg er en smule misundelig, men under jer det så godt! :-)
Liselotte
14. august 2010 at 09:30De var ualmindelig gode – vi er vilde med dem og spiser det så ofte, som vi kan komme afsted med det :-)
Therese
14. august 2010 at 09:06Nammenam. Dukkah er lækkert, men jeg har faktisk aldrig prøvet at lave det selv. Måske man sku’.
Liselotte
14. august 2010 at 09:11Det er ikke svært, men lav rigeligt, for man bliver jo afhængig af skidtet – og må have mere… og mere… og… :-)
Fríða
14. august 2010 at 00:31mmmm, vi elsker også Dukkah her i huset, har og bruger den i mange forskellige versioner. min yndlings er den med salte peanuts/cashews/sesamfrö/curry/coriander/cumen/anis/fennel/ingefær/salt og peber – mums!, passer meget godt både til fisk og lam.
kh.fra Island
Frida
Liselotte
14. august 2010 at 08:52Uhm, din version lyder virkelig også dejlig, Frida – den må jeg vist prøve også :-)
Bibbi
13. august 2010 at 21:55Dukkah ser dælme spændendes ud! Bruger I den som “drys”, eller tilsættes den paneringen?
Liselotte
13. august 2010 at 22:21Vi tilsætter den paneringen. Det klæder blæksprutterne umanerlig godt og så bruger vi for øvrigt helt fint couscous eller andet der ligner, som base for paneringen. Uhm :-)