Kenneth er flittig. Han er stadig i gang på gårdspladsen. Det ender lykkeligt og sirligt…
– og imens bager jeg en stak tapenadesnegle, for man skal have hurtig energi, når tiden er løbet og kartoflerne kun lige kommet i ovnen.
Kenneth er flittig. Han er stadig i gang på gårdspladsen. Det ender lykkeligt og sirligt…
– og imens bager jeg en stak tapenadesnegle, for man skal have hurtig energi, når tiden er løbet og kartoflerne kun lige kommet i ovnen.
15 kommentarer
Liselotte
5. maj 2010 at 10:49Orv, det lyder rigtigt lækkert, Sole :-)
Sole
5. maj 2010 at 10:40en variant af de snegle er: tynde skiver parmaskinke fordeles på den let udrullede butterdej, drys et par håndfulde god ost (gerne cheddar) over skinken, derpå salvie, rul hårdt sammen. Læg gerne i køleskab et par timer eller frys ned ELLER skær bare i skiver med det samme og ind i ovnen, indtil de er gyldne… Vores bedste snack i rigtig mange år efterhånden.
Liselotte
3. maj 2010 at 16:41Verdens nemmeste snacks – ah, me like :-)
Marina
3. maj 2010 at 15:58Mums de ser gode ud de snegle, jeg får helt selv lyst til at springe i Køknet. Masser af Majhilsner.
Julie
3. maj 2010 at 13:53Mmmm det ser godt ud! Tapenadesnegle og så et glas hvidvin lyder som en perfekt aften der snart skal indfinde sig hos mig.
Anne F
3. maj 2010 at 13:46Ah.. det er da lige noget for mig, dejlige snegle, med oliven. De vil glæde min søn også. Min mand vil sikkert gerne undværer. Ham om det. så er der flere til vi andre. Sikkert også gode med en grøn eller rød pesto i.
Skumle
3. maj 2010 at 12:19Ser hyggeligt, – og lækkert ud. Rigtig stemning af forår og god mad. Smiler.
anni
3. maj 2010 at 08:35De skal prøves, om ikke før så til min fødselsdag. måske skulle jeg øve mig først?
Tina - omme i London
3. maj 2010 at 02:49Slurp hvor ser de snegle laekre ud. Hvem der kunne aelte en dej!
Liselotte
2. maj 2010 at 22:13Sneglene fik hurtigt ben at gå på – og ja, de er skønne til en drink eller et glas rødvin, mens solen sætter sig :-)
Butterdej smurt med oliventapenade og drysset med groft havsalt og rosmarin :-)
Karin
2. maj 2010 at 20:46Tapenadesnegl. Har aldrig hørt om det før, men ikke sidste gang, for det skal bages og smages. Guf!
Anne-Mette
2. maj 2010 at 20:17Jeg kender dig slet ikke, følger bare med her i ny og næ.
Og alligevel har jeg holdt ‘Liselotte’ søndag… Jeg har nemlig bagt det vidunderlige kærlighedsbrød (tak for det), og indimellem havesjov har jeg hæklet på min anden ‘Klokkeblomst’ (også tak for den)…
Pernille
2. maj 2010 at 19:52Tapenadesnegle… Uhm, det lyder godt :)
Bibbi
2. maj 2010 at 18:54Tror de der snegle, egner sig rigtig godt til en aftendrink i solnedgangen! Ide snuppet :oP ;o)
anni
2. maj 2010 at 18:46der er ikke noget at sige til at jeg tager på, sådan som du bager og koger hele tiden!
hvor ser de snegle lækker ud! er det butterdej og oliven?