Jeg har en rest kærnemælk, en posefuld af den gode, økologiske spelt og fingre der længes efter fornemmelsen af en god, smidig dej. Måske skulle jeg bare lige snuppe et hjørne af køkkenbordet, inden det hele er inddraget til opbevaring af skruetvinger, skruer og powertools. Mon jeg når det?
10
10 kommentarer
Tina - omme i London
6. februar 2010 at 13:31Ich bin ein Berliner!
Liselotte
6. februar 2010 at 13:22Sidsel, det er godt tidsfordriv at bage :-)
Lene, der arbejdes igennem herude, men det lønner sig forhåbentligt i den anden ende :-)
Lisbeth Bula, jeg holder skarpt øje ;-)
Lisbeth Bula
6. februar 2010 at 13:03De blir nok gode. Men pass jekslene. Ikke godt for dersom det lurer seg en skrue eller mutter inn i bakverket! Hihi
G-E-O
6. februar 2010 at 12:59Hi! I like you photos and you blog. Keep up the good work.
Lene
6. februar 2010 at 12:49I må have gang i et bål ude i snehaven :-) Sikke der arbejdes hos jer, det bliver skønt. når I er på den anden side af processen :-)
Sidsel
6. februar 2010 at 12:47Melder mig i bageklubben. Sat over til 2xfastelavnsboller, og så “dine” vidunderlige pirogger i aften;-)
Skøøøønt.
Liselotte
6. februar 2010 at 12:39Ha ha ha… ja, Bibbi – gider du lige teste, om det er muligt, måske? Du kan bare lige poste svaret herinde ;-)
Bibbi
6. februar 2010 at 12:00Når man nu kan “langtidshæve”, er det måske muligt at “langtidsbage” brødet på radiatoren?? ;o)
Liselotte
6. februar 2010 at 11:54Tålmodighed er en dyd, siger jeg så… for det bedste er koldhævning, så i dag rører jeg dejen og i morgen… måske og om alt går vel, men rygtet siger, at jeg ikke har ovn, før om et par dage, så det skal jeg måske lige have på det rene først ;-)
Anette Linnea
6. februar 2010 at 11:48Det ser godt nok lækkert ud, det du viser på billedet;-)