– gør mig klogere…
Jeg ved ikke, hvad disse skal bruges til, men de står i stabler nede i den etniske købmand om hjørnet i kælderen. Kan nogen gøre mig meget klogere?
– gør mig klogere…
Jeg ved ikke, hvad disse skal bruges til, men de står i stabler nede i den etniske købmand om hjørnet i kælderen. Kan nogen gøre mig meget klogere?
24 kommentarer
Dorit
6. november 2009 at 11:33man får lyst til at købe en
Liselotte
6. november 2009 at 07:49Sådan! Så er det vist opklaret. Tusinde tak for indsatsen allesammen :-)
Eva
6. november 2009 at 07:43Hvis du tjekker lige her: http://importfood.com/stickyrice.html
… så får du klar besked… :-)
Rigtig god fredag og rigtig god weekend til dig og dine…
Rikke
5. november 2009 at 23:57Det er som Bente sier, til å dampe sticky rice i. Vi har en :) Vi har også en flettet kurv som passer oppi til å ha risen i mens den dampes. Veldig vanlig i Thailand, såvidt jeg har forstått. Risen blir ‘sticy’ og er ganske søt. Man ruller den sammen med hendene og kan dyppe den i sauser- ungene elsker det!
TorbenBoP.
5. november 2009 at 20:36Lige hvad jeg tænkte Kirsten! – Noget fra en High Tech Western Saloon – Ka lige forestille mig robot-helten der kommer med tunge ludende skridt gennem svingdørene og med et metallisk ‘plink’ placerer en møtrik af en spytklat i en af bakkerne. :-D
Bente
5. november 2009 at 20:28Det er en tee neung khoa now, som bruges til at dampe sticky rice på (google sticky rice og tjek billederne, der er præcis den ‘sjove ting’)
Liselotte
5. november 2009 at 18:56Ege, et godt bud, synes jeg også og Mille, jeg spørger :-)
Mille
5. november 2009 at 18:49spörg lige hvad de er lavet af, stål, aluminium eller hvad!?
Tror på couscousen :-)
Ege
5. november 2009 at 17:13Ris koger /gryde……….måske ;-)
Liselotte
5. november 2009 at 15:58Jeg nåede ikke indenfor i dag. I morgen kommer jeg ikke forbi, men mandag… så går jeg altså ind og spørger hvad de bruger dem til – for de bud, der er kommet her, er da fine og forskellige :-)
Steen Brølling
5. november 2009 at 15:42Jeg har en magen til med håndtag. Der ser ikke ud til at være håndtag på de der. Min stammer fra Kroatien, hvor de koger sygeligt stærk kaffe i den, hvilket jeg måtte sande hver morgen på højskole i ’94, hvor en go’ kroatven lavede netop det til mig. Hver morgen. I 4 måneder!
Hanne
5. november 2009 at 15:34Etniske nissehuer eller smarte vaser……
anni
5. november 2009 at 15:06Det første jeg tænkte var: hvorfor søren var du ikke inde og spørge? Du plejer da ikke at være faldet på munden (kan man i det hele taget sige det på dansk?)
Kh fra Wien
Gitte
5. november 2009 at 15:04De er til cous cous og bruges som Charlotte skriver.
Jane K
5. november 2009 at 14:58Natpotter ?
Annemette
5. november 2009 at 14:27Sabina har helt sikkert ret
Charlotte
5. november 2009 at 13:30Mon det kunne være til at lave cous-cous i? Man sætter dem over en anden gryde med vand i og damper dem?
Liselotte
5. november 2009 at 13:28Jamen her er da en samling rigtigt gode bud, men det ender vist med, at jeg må stikke hovedet indenfor dernede, for at spørge :-)
Tina
5. november 2009 at 12:01Jeg tror også, at det er vandbeholdere. Jeg har en selv som jeg bruger til blomster…..den er især fed til en stor buket bonderoser :-)
Donald
5. november 2009 at 11:42Det kommer lidt an på hvor store de er. Hvis de er håndstore, som det kunne tænkes ud fra størrelsen af bogstaverne på plastic-pose-emballagen, så er det måske små gryder til krydrede sovse, “fonds”, som man bruger til sidste fase, tilsmagning af saucer?
Tina - omme i London
5. november 2009 at 11:07Spytbakker – LOL!
Kirsten
5. november 2009 at 10:47Spytbakker?
Annemette
5. november 2009 at 10:44slangekrukker?
Sabina
5. november 2009 at 10:08Jeg tror jeg kan opklare mysteriet for dig. De ligner de vandbeholdere jeg så da jeg som barn var på besøg hos min familie i Pakistan og Indien. Dengang blev de brugt til opbevaring af vand. Jeg ved ikke hvad man bruger dem til i Danmark i dag…..måske det samme….af nostalgiske årsager…..?