- fartglad professionel strikker, grafiker, illustrator, ordjonglør, tegnsprogstolk og mor til to - én levende - én nu kun i hjertet. Jeg stiler mod at skrive dagligt på Slagt en hellig ko. Taler og tegner og både med og uden hænder og er flittig og uopfordret ansøger til jobbet som ferieafløser for The Stig.
Jeg har Danmarks absolut bedst udbyggede garnlager. Jeg kan turbostrikke, tegne temmelig godt og overleve det meste. Jeg kan også sejle i kano, spise oliven og elske, så man næsten dør af det. Jeg kan grine. Højt og længe. Jeg elsker spas og så er jeg mor og mormor. Det sidste trumfer det meste.
14 kommentarer
jesper mikkelsen
24. september 2009 at 20:00Vi taler om friske hasselnødder. jeg kan levere masser.
Er nogen interesseret, mens de er friske? Der synes jeg jo at de er bedst.
Mvh. Jesper
Laila
13. september 2009 at 12:41Tak for det råd Liselotte.. Det skal prøves! Vores Oline spiser også nødder.. og æbler fra haven, så det gælder om at være hurtig hvis vi selv skal have nogle! :o)
Lene Møller
13. september 2009 at 11:42Det slår da lige de 4 jeg fandt på min busk, nu var jeg ellers lige så stolt! Jeg bliver helt misundelig. Men godt for jer!!
Liselotte
13. september 2009 at 10:21Fanny, portvin… jo, det er da en mulighed :-)
Anne, det er virkelig sjovt, at de finder ud af det. De er sjove, er de :-)
Laila, vi kommer dem i fryseren, for så bevarer de deres friskhed og man risikerer ikke, at de ikke tørrer ordentligt og i stedet mugner. Nemt og bekvemt – det kan vi lide :-)
Mette, det er ikke sådan, at han spiser mange. Han spiser en i ny og næ og jeg er overbevist om, at dyrene selv kan regulere den slags. Vi har i hvert fald ikke oplevet andet :-)
– øv, for at være allergisk og så overfor nødder! Jeg elsker nødder :-)
Mette
12. september 2009 at 21:46Jeg er ked af at ødelæge fornøjelsen for Oscar – men hunde har ikke godt af for mange nødder. Valnødder kan være direkte giftige for hunde. Så vidt jeg husker, er det pga. deres høje inhold af fosfor (men hæng mig ikke op på det).
Selv er jeg allergisk over for nødder – så jeg kan desværre ikke tale med om smagen af “gamle” kontra nye nødder. Desværre… for det ser så hyggeligt ud ved juletid med al det nøddeknækkeri.
Laila
12. september 2009 at 21:46Kommer i dem i fryseren?? Det har jeg lige godt aldrig hørt om før.. Måske man skulle prøve det!
Anne
12. september 2009 at 21:40Overraskede blev vi også…kunne ikke forstå den der lyd der pludselig kom fra nøddehegnet ( som desværre ikke er vores, men naboens…men lidt drysser der da ind til os….Peter er dog oftest den hurtigste, så der bliver ikke så mange til os andre :-) …)
Fanny
12. september 2009 at 21:06Friske hasselnødder og hvid portvin, prøv det :>
Liselotte
12. september 2009 at 19:57Ha ha ha… Peter er ikke den eneste, der bruger det trick. Oskar kan og gør det samme, men vi har så mange nødder, at der er rigeligt til os alle :-)
Er det ikke sjovt, at hundene også er vilde med de hasselnødder? Jeg blev overrasket, første gang jeg så Oskar gå ombord i dem :-)
Anne
12. september 2009 at 19:31Sig endelig til, hvis du mangler en nøddeknækker….
http://mandagspigen.blogspot.c.....keren.html
Liselotte
12. september 2009 at 19:29Friskplukkede hasselnødder smager helt anderledes, end de nødder, vi bliver “spist af med” til juletid herhjemme, medmindre vi ofrer lidt ekstra og køber de dyre i løs vægt hos de velassorterede grønthandlere. De er lige ved at have nogle af de samme kvaliteter, som friskeplukkede, men kun lige ved… men jeg er nu lige så glad for de “gamle” nødder, som jeg er for de friske – det er to helt forskellige oplevelser, synes jeg.
Størstedelen af nødderne her kommer i fryseren, så de kan tages frem i december, hvor de med deres sprøde, friske bid og anderledes smag, kan minde os om denne septembereftermiddag med sol og røde kinder :-)
Sifka
12. september 2009 at 19:10Jamen dog!
Catarina
12. september 2009 at 18:50Umm nødder om lige har fået lov til at hænge en lille uges tid, smager dejligt. Gad godt lige at have et helt hegn af dem, som så kunne gemmes til jul. :-)
Anita
12. september 2009 at 18:34Jeg har stadig tilgode at smage helt friske nødder og jeg forestiller mig, at smagen er anderledes, end de “oldgamle” nødder vi kan købe ved juletid :-)