Så er de fodret af med frikadeller og rysteribs. De spiste godt til, gjorde de. Bagefter er der varm Clafoutis. Det vil sige, det er jo ikke kirsebær, der er i kagen. Det er jordbær, ribs og hindbær. Så er det en Flognarde. Jeg er skruphamrende ligeglad, for jeg er TRÆT og jeg står her med alle mine talenter og et udtalt behov for et drys flormelis.
Er der noget flormelis? Nej! Det har Oline spist på sine sommerferiepandekager.
Hvor meget flormelis går der til én pandekage. Ja, jeg spørger bare…
- fartglad professionel strikker, grafiker, illustrator, ordjonglør, tegnsprogstolk og mor til to - én levende - én nu kun i hjertet. Jeg stiler mod at skrive dagligt på Slagt en hellig ko. Taler og tegner og både med og uden hænder og er flittig og uopfordret ansøger til jobbet som ferieafløser for The Stig.
Jeg har Danmarks absolut bedst udbyggede garnlager. Jeg kan turbostrikke, tegne temmelig godt og overleve det meste. Jeg kan også sejle i kano, spise oliven og elske, så man næsten dør af det. Jeg kan grine. Højt og længe. Jeg elsker spas og så er jeg mor og mormor. Det sidste trumfer det meste.
8 kommentarer
Liselotte
30. juli 2009 at 09:29Jeg plejer at have et pænt lager af flormelis, men Oline har sommerferie og ELSKER det på pandekager, så…
Vi klarede den nu alligevel, så det var ikke helt skidt :-)
Karin Grøn, det er en sjov historie om flormelislageret. Det er da i hvert fald et pudsigt lager at have :-)
Karin Grøn
30. juli 2009 at 09:22Jeg bliver helt lækkersulten, men du har helt ret, den kræver lidt flormelis. Hvor meget flormelis der går til en sommerpandekage er afhængig af alder tror jeg. Hvor vi andre taler i teskefulde taler teenagere ofte i meget store spiseskefulde. Til gengæld har jeg et fint forhold til det. Man kan bare henvende sig på byens kollegier med fælleskøkken. Der står en kæmpeportion af flormelis iflg min søn, der bor sådan et sted. Når forældrene kommer med kager har de en pakke flormelis med og den bliver så stående. Der følger også en pakke med den næste kage der kommer ind i huset og efterhånden har de ca 10-15 pakker flormelis, hvor der er taget en dl af hver. Pudsigt lager at have
Karina
29. juli 2009 at 23:21Ja, det med mængden pr. pandekage kommer vel an på om der er nogen der kigger når der “læsses” på ………. ;-)
emma johanne
29. juli 2009 at 22:29mmmhhh…. kan man få en opskrift? (med eller uden flormelis)
Kirsten
29. juli 2009 at 21:31Århhvad, det ser godt ud! Hvis jeg nu ta´r flormelis med……….???
;-)
Louise
29. juli 2009 at 21:29Det ser lækkert ud!
Den opmærksomme læser vil bemærke, Maria, at SuperBest har lukket…
Maria Jensen
29. juli 2009 at 20:45håber det trods alt smagte dejligt!
Lækkert ser det ud.
Havde Oline været mit barn var hun sendt i super best efter mere flormelis. :-D
men ok jeg har også ry for at være en skrappemokke!
Håber i får en hyggelig aften.
Knus til jer alle 3 og god bedring til Kenneth.
fra Maria
Mrs Cakeaholic
29. juli 2009 at 20:09Og hvad kan man så lære af det?
Ha’ altid et par ekstra pakker flormelis stående bagerst i skabet, det har jeg altid, men jeg bruger det jo også til mine kager :-)
Håber nu at det smagte godt alligevel :-)