En stak rabarber, saften fra en halv lime, en snus chili, lidt vand, rørsukker og kornene fra en stang vanille. Det er ingredienserne til en hurtig rabarberkompot, hvis man er lidt frisk.
Der er ikke så meget pjat, når jeg laver den slags. Det kan smages til undervejs, hvis man har været et fjols.
Mens rabarberne putrede på komfuret, stod mine brownies i ovnen, hvor de trak sammen til Himmerigsmundfulde. Jeg er helt sikker. Og det passede, som fod i hose. Kagerne (der er to, for der skal ikke mangle) var færdige, da kompotten kunne sættes til side, for at køle af. Sådan…
Nu mangler jeg kun at strikke en chokolademousse sammen, så har jeg overholdt min del af aftalen, for blåbær og jordbær venter på køl og jeg ved, at vi ikke kan klemme en bid mere ned, efter vi har spist af Kenneths gode mad.
Uhm, det bliver garanteret godt :-)
8 kommentarer
Liselotte
10. maj 2009 at 09:07Vi blev meget mætte, Annette :-)
Annette
9. maj 2009 at 23:08Uhm, det var ellers noget af en dessert.
Jeg tror på, at I er mætte… :o)
Liselotte
9. maj 2009 at 11:38Uhm Kirsten, det lyder helt fantastisk :-)
Kirsten
9. maj 2009 at 11:34Det bli´r HELT sikkert godt. Chokolade og rabarber går man altså aldrig fejl af :-)
Jeg fik selv en fabelagtig desserttallerken i går aftes; Daim-islagkage, hjemmelavet vanilleis af den go´e slags, rabarberdrøm med bagt marcipan ovenpå, chokolade ad libitum og friske bær og frugter. Uhmmm…! Det tror jeg godt jeg kunne tåle igen ;-)
Liselotte
9. maj 2009 at 11:33Jeg håber det kommer til at smage, Anne og desserter, de er bare så hyggelige at lave og nemme point, for folk elsker dem :-)
Anne Dyrholm Stange
9. maj 2009 at 11:29Uhmmm, ja, det bliver garanteret godt :-)
Jeg elsker også at lave (og spise) dessert, og gode Brownies er altid dejligt :-)
Liselotte
9. maj 2009 at 11:18Vi får se, Sifka… men jeg har en livslang kærlighed til desserter, så de plejer ikke at vække afsky ;-)
Sifka
9. maj 2009 at 11:16Det var vist en god ide, at gi’ dig ansvar for desserten:)