Man kan tabe sig selv på så mange måder. Jeg har tabt lidt af mig på bordet…
Ikke sådan rigtigt tabt, men i hvert fald deponeret. Der ligger det så og venter på, at det igen bliver mandag. Jeg bruger ikke ur i weekenden, medmindre jeg har aftaler, som skal overholdes. Jeg kan lide, at tiden flyder. Jeg kan også lide, at jeg endelig har genfundet den fine, slidte og tæskede ravring fra Krakow…
Jeg elsker den smukke farve…
Jeg elsker også, at jeg holder weekend nu. At jeg har styr på aftenens menu. At jeg bare lige skal handle de sidste ting, så er vi klar til at holde fødselsdag for Kenneth sådan for alvor. At han skal have noget at spise, som han med sikkerhed aldrig har fået før.
Jeg elsker, at jeg kan grine af, at det for de fleste vil være en underlig menu, men at jeg ved, at han vil elske en afrikansk kødtimbale med pilaff-ris og mangosalat. At han elsker, at han bare kan læne sig tilbage og får lov til at smage noget, som ikke er frembragt af ham. At jeg kan grine stille af, at han forleden syntes, at den der madtjans snart skulle skifte hænder, men trak gevaldigt i land, da det gik op for ham, at jeg gerne bytter. Jeg laver jo ikke ingenting ;-)
Jeg elsker, at det er Oline og mig, som får chancen for at forkæle ham i dag. Han forkæler os noget så grusomt resten af året, så mon ikke også der skal en lille dessert til. Det mener Oline i hvert fald. Sikke en overraskelse…
Jeg må hellere komme i gang.
10 kommentarer
Liselotte
21. marts 2009 at 09:23Helle K, ja… det er det vel egentlig. Det havde jeg ikke tænkt på, men du har nok ret i, at der stadig nogle steder “ude på landet” spises mad, som “vor mor lavede den”, men nu er det vel efterhånden snart at betragte som uortodoks og eksotisk :-)
Helle K.
21. marts 2009 at 09:21Det er måske stadig lidt uortodoks at spise etnisk ude på landet… tænker jeg. :)
Godt at Kenneth fik en dejlig aften – med fri og det hele :)
Liselotte
21. marts 2009 at 08:58Det blev en dejlig dag og en skøn aften med masser af hygge, sjov og gaver, så det var slet ikke så ringe endda :-)
Pernille, jeg kom altså til at grine af dine antagelser. Jeg mente det stik modsatte – at en kødtimbale var temmelig ordinær fødselsdagsmad.
Marina
21. marts 2009 at 08:24Det lyder som optakten til en dejlig weekend. Jeg håber den bliver lige så fin som dine smukke smykker.
Pernille
20. marts 2009 at 23:48Hvad skulle der lige være underligt ved den menu? Vi er nået ud over frikadellestadiet for årtier siden… det er da dagligdagskost at spise etnisk – og har været det i årtier!
Linda och Bertil
20. marts 2009 at 22:39underbara smycken!
vi önskar er en underbar helg!
KRAM och Voff!
Linda och Bertil
PETER
20. marts 2009 at 18:09Tillykke til Kenneth og go’ weekend til Jer :-)
Anni
20. marts 2009 at 16:56Rigtig hjertelig til lykke med Kenneth og held og lykke med din og Olines fødselsdagsmenu.
Kh fra Wien
Karin
20. marts 2009 at 16:30Lækkert og dejligt alt sammen. Og hjertevarmt! Håber I får en rigtigt dejlig aften og weekend.
Catarina
20. marts 2009 at 15:28Stort tillykke med Kenneth.
Aftenens menu lyder umådelig dejlig. God dag og aften til jer alle. :-)