Jeg har lige myrdet tre fuldvoksne grise og forvandlet lidt af dem til den største portion forloren hare, jeg nogensinde har lavet. To pakker bacon er viklet omkring farsen og der er skrællet en kæmpestor portion kartofler, som er forvandlet til håndskårne, tykke ovnbagte pommes frites. Der skal en ordentlig gryde ærter og en fantastisk sovs til. Vi venter spisende gæster om en times tid. De kommer ikke til at gå sultne fra bordet. Jeg garanterer!
Nå ja… og jeg glæder mig. Både til menuen og til gæsterne. Og over gæsternes mod. Det er jo mig, der er kokken i aften :-)
- fartglad professionel strikker, grafiker, illustrator, ordjonglør, tegnsprogstolk og mor til to - én levende - én nu kun i hjertet. Jeg stiler mod at skrive dagligt på Slagt en hellig ko. Taler og tegner og både med og uden hænder og er flittig og uopfordret ansøger til jobbet som ferieafløser for The Stig.
Jeg har Danmarks absolut bedst udbyggede garnlager. Jeg kan turbostrikke, tegne temmelig godt og overleve det meste. Jeg kan også sejle i kano, spise oliven og elske, så man næsten dør af det. Jeg kan grine. Højt og længe. Jeg elsker spas og så er jeg mor og mormor. Det sidste trumfer det meste.
14 kommentarer
Liselotte
18. marts 2009 at 19:08Deborah, det var slet ikke så dumt ;-)
Deborah
18. marts 2009 at 17:33Uhm, det lyder bare lækkert!
Liselotte
18. marts 2009 at 10:04Uha, som det slet ikke var ringe. Det kan anbefales :-)
Anne Mette Toft
18. marts 2009 at 09:11Forloren hare… nammenam
Karin
18. marts 2009 at 07:53HA! Jeg gættede at det var Ella og co. :-)
Og det lyder da bare SÅ lækkert med forloren hare. Det har jeg fuldstændigt glemt at man kan få, men nu skal der lægges an til en omgang.
Gudrun
18. marts 2009 at 00:12Min mor pleide å lage forloren hare, så det er vanlig kost her i Nord-Norge også. Hun pleide å legge inn noen striper med spekk (flesk) og fløtesausen var bare så perfekt! De er heldige, de som får komme på middag til deg.
Ella
17. marts 2009 at 23:36Uhmmmm det smagte vidunderligt,Liselotte, det var slet ikke til at stoppe igen – Det var mig der pakkede levninger og der var garanteret ikke levnet til mange hule tænder.
Tusinde tak for en herlig aften :-)
one K
17. marts 2009 at 23:09Får helt vann i munnen her jeg sitter, tror jeg må finne meg noe mat :-)
Katja
17. marts 2009 at 22:26Hvis du kan følge opskriften lige som du kan følge en strikkeopskrift – ja så kan det ikke gå helt galt.
Jeg håber alle gik glade og mætte fra bordet !
Lene
17. marts 2009 at 21:56Lækker menu, håber gæsterne satte pris på din indsats.
Hege
17. marts 2009 at 20:21Det høres da usedvanlig godt ut. Jeg tror jeg er sulten.
Anne, Mandagspigen.
17. marts 2009 at 20:00Det går fint….ingen panik :-) og velbekommen i øvrigt
Anette
17. marts 2009 at 19:53Jeg er også vild med forloren hare. Der skal noget til når man får gæster :D
Gitte
17. marts 2009 at 19:31Forloren hare er absolut også en af vores favorit-retter….Uhm –
Skøn, skøn trøje du fik ud af dine drejede vrangmasker.