I eftermiddag fik vi uventet, men meget hyggeligt besøg, så nu er der gjort fornuftigt indhug i min skål med rester af juleslikken. To herlige unger på syv og ni kan nok tage fra, så det tynder ud. Det er godt det samme, for vi har vist fået rigeligt af den slags.
Ind mellem kaffe og gæsterne smed jeg mine speltbrød i ovnen. Det endte med valnødder og tranebær som accent og de dufter helt vidunderligt. De skal gøre godt til aftenens suppe. Jeg er helt klar. Også til sofaen og et par gode film.
- fartglad professionel strikker, grafiker, illustrator, ordjonglør, tegnsprogstolk og mor til to - én levende - én nu kun i hjertet. Jeg stiler mod at skrive dagligt på Slagt en hellig ko. Taler og tegner og både med og uden hænder og er flittig og uopfordret ansøger til jobbet som ferieafløser for The Stig.
Jeg har Danmarks absolut bedst udbyggede garnlager. Jeg kan turbostrikke, tegne temmelig godt og overleve det meste. Jeg kan også sejle i kano, spise oliven og elske, så man næsten dør af det. Jeg kan grine. Højt og længe. Jeg elsker spas og så er jeg mor og mormor. Det sidste trumfer det meste.
13 kommentarer
Liselotte
11. februar 2009 at 22:30Der er ikke nogen opskrift, Cathrine – jeg improviserer, når jeg bager brød :-)
Cathrine
11. februar 2009 at 11:36Ej hvor ser det lækket ud.. Deler du opskriften?
Det er en super hyggelig side du har!
Liselotte
1. februar 2009 at 11:44Elin, det er en forrygende kombination, som kan anbefales :-)
Elin
1. februar 2009 at 11:21Valnødder og tranebær?
Det lyder som en god kombination – jeg tror katteme jeg kan dufte dem helt herned . . . ;-)
Rikke Sophie Ekelund
11. januar 2009 at 20:14Er opskriften på de “skildpadde-brød” hemmelig??? De ser helt fantastisk gode ud.
Er lige gået på barsel, vil kaste mig ud i nogle lækre sunde brød.
Tak for altid hyggelig stemning og inspiration på din side :o)
Rikke
Liselotte
10. januar 2009 at 23:50Kristine, de blev faktisk også ualmindelig vellykkede.
Lisbeth Bula, det er første gang, jeg har kombineret valnødder og tranebær, men det er bestemt ikke sidste ;-)
Bop, du kan sagtens… du skal bare øve dig :-)
Bop
10. januar 2009 at 22:51Årh – De ser goe ud! Bare jeg ku sådan noget.
Lisbeth Bula
10. januar 2009 at 20:52Jeg spiste ferskt brytebrød med tranebær og valnøtter hos en venn forrige uke og det var det beste jeg hadde smakt på lenge!
kristine
10. januar 2009 at 20:20ser fantastiske ud, de brød…
Liselotte
10. januar 2009 at 20:02Catarina, de er blevet drøngode og ugleskiltene… ja, de er fine og tak :-)
Vita, det ligner da grangiveligt to gamle skildpadder, men de smager gudskelov ikke sådan ;-)
Inge, godt gået! Ovntørrede tomater kan vi ikke få for mange af ;-)
inge - viva italia
10. januar 2009 at 19:01Og jeg har forvandlet 6 x 330 cocktailtomater fra Netto til ovntørrede tomater med rosmarin og hvidløg… Der var tilbud – 300 g til 5 kroner…
Vita
10. januar 2009 at 18:19HaHaHa…
Hvad er det for et væsen, spurgte Dorte da hun så billedet.
Det er sgu da brød, svarede jeg.
Vi er blevet enige om at de ligner to gamle skildpadder
(det er grydelapperne der er hovederne)
Hvor mon de er på vej hen?
Catarina
10. januar 2009 at 18:13Umm de ser godt ud – og så er jeg da helt vild med dit ugle skilt i sidebaren.