Jeg har sådan en lyst til svesketrifli. Det er et skidt tidspunkt for den slags, så måske jeg hellere skulle daffe i seng. I morgen er der atter en dag. En hverdag. Med postbude der bringer varer ud. Sov Liselotte! Sov!
10
Jeg har sådan en lyst til svesketrifli. Det er et skidt tidspunkt for den slags, så måske jeg hellere skulle daffe i seng. I morgen er der atter en dag. En hverdag. Med postbude der bringer varer ud. Sov Liselotte! Sov!
10 kommentarer
Liselotte
2. januar 2009 at 15:27Åh Anne, det ville jeg med sikkerhed ELSKE. Jeg kommer altså snart. Jeg skal bare lige have samarbejdsvillige arme OG en bil, ik’ ;-)
Anne Dyrholm Stange
2. januar 2009 at 12:37Tænker om jeg mon ikke skal servere en svesketærte for dig, næste gang du kommer, den slår næsten trifli’en!
Rigtigt godt nytår til jer alle i det røde hus…
Liselotte
2. januar 2009 at 12:11Sole, det smager bare så godt… *suk*
Tina, jeg må da spise på Fur Kro ved lejlighed. Det lyder da skønt med en specialitet, som er udviklet over tid ;-)
Karin, abemad er altså heller ikke det ringeste der findes… *Uhm*
Karin
2. januar 2009 at 12:10Håber du får svedskestrifli i lange baner idag. Jeg kunne godt finde mig i en omgang frugtsalat eller abemad… kan aldrig huske forskellen. Jeg er vild med råcreme blandet med ymer, frugt og store stykker lækkert mørk chokolade… Åhh….
Tina - omme i London
2. januar 2009 at 11:31LOL – du skal bare tage imod en invitation til spisning paa Fur Kro. Jeg tror ikke de kan lave andet end svesketrifli til dessert, men heldigvis er de da gode til det – og saa er det en af mine yndlingsdesserter. :)
Sole
2. januar 2009 at 10:55Uhmmmmm, så fik du mig lige 30 år tilbage i tiden….. mindst :-) Til min mormors fantastiske svesketrifli, hun tog opskriften med sig i graven, desværre – sammen med opskriften på ørredsalat af selvfanget, hjemmerøget ørred. Hun boede i øvrigt i Dall, hvor kan man da godt savne sin barndom ind imellem :-))
Liselotte
2. januar 2009 at 10:42Tænk om posten kom med svesketrifli, men sådan var det ikke…
Else, svesketrifli er en dessert med en blanding af sveskekompot, sherry/cognac og en god vanillecreme. Det er vist ikke manges yndling, men jeg elsker det ;-)
else i bergen
2. januar 2009 at 09:00Hei
Ble så utrolig nysgjerrig på hva svesketrifli er for noe.
Ellers ønsker jeg deg et fortreffelig godt nytt år!
Sifka
2. januar 2009 at 08:20Kommer posten med svesketrifli ;)
PETER
2. januar 2009 at 02:17Go’ nat og drøm sødt om svesketrifli ;-)