To skiver groft bondebrød med Maasdammer. Det er lørdagsluksus. Ah… og næsten, så man kan bilde sig ind, at Amsterdam ligger lige udenfor hoveddøren.
Hov! Hvor kommer det Skagenshorn fra?
To skiver groft bondebrød med Maasdammer. Det er lørdagsluksus. Ah… og næsten, så man kan bilde sig ind, at Amsterdam ligger lige udenfor hoveddøren.
Hov! Hvor kommer det Skagenshorn fra?
9 kommentarer
Sussie
15. november 2008 at 21:21Når jeg ser dit billede, får jeg helt lyst til en ostemad – og jeg spiser slet ikke ost…!
Endnu en Anne
15. november 2008 at 16:34Skagen?
Her i huset er det klejner der er begyndt at komme snigende. Jeg tror de kommer ind i huset ved at hoppe ned i min taske, når jeg er hos bageren efter 70 % kernerugbrød. Som om jeg vil have den slags forvredne kaloriebomber med hjem. Men det er ligesom med mus: pludselig er de der bare, og så gælder det om at få dem udryddet, før de begynder at formere sig!
Liselotte
15. november 2008 at 16:18Om jeg fatter hvor det horn kom fra… og hvor det forsvandt hen… ;-)
Karin
15. november 2008 at 15:53Ostemadder længe leve.
Og skagenshorn eller andre søde sager har det også med at springe på mig ind i mellem. Jeg har sagt at de skal holde sig væk, men den går bare ikke, siger de. They keep on comming :-o
Lupo
15. november 2008 at 15:37Det er mystisk med skagenshornet. Jeg kender det godt.
Lige så mystisk er: Hvor forvinder det pludselig hen? Jeg har et gæt på, hvor dit er nu… ;)
Nu har jeg lyst til en ostemad – fortsat god weekend, Liselotte :)
Anette
15. november 2008 at 15:06Det ser lækkert ud ;) Jeg ved heller ikke hvor den bakke flødeboller der står her kommer fra :P
diana rose
15. november 2008 at 14:52Kære Liselotte.
Får vi dig ikke at se i Solstrålen?
Knus fra Diana
Vita
15. november 2008 at 14:23Hov! Ja det var da mærkeligt!
Nybyggerhorn?
Eller andengenerations-Maasdammer?
I hvert fald: Hurra for integration – OGSÅ på madplan!
charlotte
15. november 2008 at 14:14Mums, godt at jeg ved at der venter vafler der hvor jeg skal hen til eftermiddag.
Og så vil jeg da godt lige ha opskriften på hvordan jeg får sådan et lækkert skagenshorn til at opstå lige pludselig på min tallerken? :-)