Først tænkte jeg, at det ligegodt var en ynkelig frokost…
Bagefter tænkte jeg, at det er noget af det bedste jeg ved, så vel er det ej en ynkelig frokost. Bananen er lige akkurat tilpas moden, så den er sød uden at være blød. Rugbrødet er det gode, hjemmebagte med masser af reven gulerod og imellem skiverne (jeg ELSKER rugbrød) er der et solidt lag af den gode Gorgonzola inde fra torvet.
Måske det SER kedeligt og ynkeligt ud, men det er det jo langt fra. Det hele smager, så jeg bliver mild og sød. Der er meget vundet for verden ved den frokost. Jeg si’r det bare!
Man skal aldrig skue hunden på hårene…
14 kommentarer
Karin
19. september 2008 at 16:42Ahh – rugbrød fra egen ovn er nu godt. Tak for suppelringstricket omkring de færdige blandinger.
Jeg lavede engang en (synes jeg selv) lækker frokostmadpakke til min mand; noget med pastasalat, kylling og sager. Han spurgte dog om jeg ikke hellere ville have den selv og så snuppede han et par skiver rugbrød med smør og en banan. Jeg laver aldrig madpakker til ham mere….
Tina - omme i London
19. september 2008 at 12:59Ynkeligt? Det eneste der er ynkeligt ved den frokost er at den ikke er min!
Liselotte
19. september 2008 at 10:50Kat, hjemmebagt rugbrød er næsten som slik… :-)
Kat
18. september 2008 at 21:52Noej hvor ser det godt ud. Jeg bliver vist noedt til at bage noget rugbroed med det vums.
Liselotte
18. september 2008 at 19:55Bop, du og jeg kunne snart komme op at slås, for jeg elsker også fennikelspegepølse på toppen af gorgonzolaen… og helt ærligt, så kender jeg ikke andre, som har været vilde med den kombination ;-)
Rugbrødet er som regel bare en købt blanding, som suppleres med det der ligger lige for. Denne gang revet gulerod og solsikkekerner, men det kan i princippet være hvad som helst :-)
Bop
18. september 2008 at 19:02Uhm gorgonzola på groft brød med et par skiver rigtig god spegepølse ovenpå (en med fennikel foreksempel).
Banan – tjoe, det er cykelmad.
Gitte
18. september 2008 at 18:15Rugbrød er absolut også en favorit her! (jeg bager selv – skal til at igang med 3 nye stykker nu – uhmmmm). Lunt rugbrød med ost -i morgen aften som natmad…
Lotte
18. september 2008 at 17:09Banan og rugbrød MED smør. Herligt!
unikarina
18. september 2008 at 16:39I mange år var en banan og rugbrød min frokost… Jeg er ikke så begejstret for bananer mere med mindre de svømmer rundt i råcreme!!!!
Lene
18. september 2008 at 16:38Rugbrød og banan, min frokost, når jeg er herhjemme :-) Det smager så godt.
Maria Jensen
18. september 2008 at 16:25Kære LiseLotte!
Behold bare gongonzolaen.
Men bananmad på hjemebagt rugbrød MUMS
knus Maria
Karin
18. september 2008 at 16:23Brøder ser rigtigt lækkert ud. Nogen bestemt opskrift? Jeg har besluttet mig for at prøve kræfter med rugbrødsbagning, men har ikke lige fundet den overskuelige opskrift som samtidig også munder ud i et lækkert resultat.
Sole
18. september 2008 at 14:39mums, gorgonzola på frisk rugbrød og så med en banan til – skønt…. eller friske dadler, åhhh, hvor må jeg snart anskaffe mig gorgonzola, ikke helt det samme som den danablue, der altid ligger hos mig :-)))
fisker & fernandez
18. september 2008 at 14:13Jeg synes den ser totalt mums ud!
Jeg er selv fan af gorgonzola’en fra torvet, jeg boede nemlig lige ved siden af i en aarraekke og var fast kunde flere steder derinde. Faktisk sidder jeg og faar lyst til gorgonzola, mon ikke man skulle ud og spise italiensk til frokost…