54

Mad er så mange ting…

Hvad spiste du som barn? Vores menu så i hvert fald noget anderledes ud, end den gør i dag. Vi spiser langt flere grøntsager, ingen sovs og masser af pasta og ris. Oline er ofte utilfreds. Som om det er en overraskelse, men så plejer jeg at remse op…

  • Karbonader med stuvede grønærter
  • Hakkebøffer med bløde løg
  • Hjerter i flødesovs
  • Stegt lever
  • Boller i karry
  • Biksemad
  • Skipperlabskovs
  • Farserede porrer
  • Frikadeller og stuvede bladbeder
  • Forloren hare
  • Kalvefrikassé
  • Brunkål med “gode ben”
  • Kogt hamburgerryg
  • Grydestegt kylling
  • Millionbøf
  • Stegt flæsk med persillesovs
  • Medisterpølse
  • Boller i selleri
  • Oksesteg med peberodssovs
  • Brasede kartofler med spejlæg

    Så bliver hun stille med skrækken malet i ansigtet og jeg helt salig ved tanken om alle de retter, som jeg egentlig stadig elsker. Måske man skulle genoptage lidt af dem. Karbonader med stuvede grønærter. Det fik Ole forleden. Åh, som jeg elskede det som barn. Måske…

    Du vil sikkert også kunne lide