Ferieluksus er også nybagt, dampende varmt brød med Prima Donna og den gode vildtpølse fra slagteren i Gistrup, så der er rørt en improviseret dej. Måske det lykkes.
Det er alt for længe siden jeg sidst bagte. Jeg kan mærke, at jeg har savnet det. Det er en fornøjelse at slæbe Electrolux’en frem og sætte den i arbejde. I dag blev det helt traditionelt. Et hvedebrød, som er æltet længe, for siden at hæve langsomt. Der er frisk brød til Oline kommer hjem fra skole. Det skal gøre godt.
- fartglad professionel strikker, grafiker, illustrator, ordjonglør, tegnsprogstolk og mor til to - én levende - én nu kun i hjertet. Jeg stiler mod at skrive dagligt på Slagt en hellig ko. Taler og tegner og både med og uden hænder og er flittig og uopfordret ansøger til jobbet som ferieafløser for The Stig.
Jeg har Danmarks absolut bedst udbyggede garnlager. Jeg kan turbostrikke, tegne temmelig godt og overleve det meste. Jeg kan også sejle i kano, spise oliven og elske, så man næsten dør af det. Jeg kan grine. Højt og længe. Jeg elsker spas og så er jeg mor og mormor. Det sidste trumfer det meste.
7 kommentarer
Liselotte
27. august 2008 at 11:56KaDaHoe, de ligner brød… som du kan se ovenfor ;-)
Hvem der bare var Oline… :-)
KaDaHoe
27. august 2008 at 11:32Men hvordan ser det færdige brød ud?
Hvem der bare var Oline…
Liselotte
27. august 2008 at 11:11Maria, jeg håber da, at hun synes, at hun er heldig – og god dag til dig :-)
Mille, det synes jeg jo også :-)
Pernille, man skal huske at spise skidtet ;-)
stensamler, det er en luksuriøs følelse at placere en veltillavet dej i sådan en kurv. Jeg elsker det :-)
stensamler
27. august 2008 at 10:08Hæ..jeg har også lige et brød stående til hævning i min nye kurv. Det er jo skønt, som det hæver flot i den. Et ekstra pift til den elskede bagning. Ha’ en god dag!
K
Pernille
27. august 2008 at 09:44Jeg smed 8 mugne gulerodsboller ud i går – øv! Så meget for hjemmebag.
Mille
27. august 2008 at 09:35Heldige Oline!
Maria Jensen
27. august 2008 at 09:28Heldig Oline&Jer!
Hav en skøn dag!
knus Maria