- fartglad professionel strikker, grafiker, illustrator, ordjonglør, tegnsprogstolk og mor til to - én levende - én nu kun i hjertet. Jeg stiler mod at skrive dagligt på Slagt en hellig ko. Taler og tegner og både med og uden hænder og er flittig og uopfordret ansøger til jobbet som ferieafløser for The Stig.
Jeg har Danmarks absolut bedst udbyggede garnlager. Jeg kan turbostrikke, tegne temmelig godt og overleve det meste. Jeg kan også sejle i kano, spise oliven og elske, så man næsten dør af det. Jeg kan grine. Højt og længe. Jeg elsker spas og så er jeg mor og mormor. Det sidste trumfer det meste.
26 kommentarer
Liselotte
8. august 2008 at 15:31Så indløber der gode ideer. Det er bare med at tage for sig af retterne :-)
djohanne
8. august 2008 at 12:37Chili-John laver Guajalote en Mole Poblano i kogebogen “Around the world on 80 calories…or more”
Heidi
8. august 2008 at 10:28Mette – Glæsels er lige nøjagtig som din, men han har lavet en anden der hedder “pipfugl på dåse” og det er en dåseØL
/many
8. august 2008 at 10:11Kylling med chokolade var en af de livretter, vi ikke havde smagt førend i går.
kagekonen
8. august 2008 at 08:04Kyllling i chokoladesauce er en lækker ting. Danpo har en okay opskrift på deres hjemmeside, som også rummer mange andre opskrifter også kylling i cola…
http://www.danpo.dk/recept_dk......;intpage=2
Liselotte
8. august 2008 at 07:50Det lyder altså også ret eksotisk, Mette :-)
Mette
8. august 2008 at 07:44Jeg laver ret tit kylling i cola, og den måde virker ikke ret “glæselsk”. Hans er – så vidt jeg ved – noget med en kylling over en dåsecola i en kuglegril. Min er kyllingebryst i et ovnfast fad med en sovs af cola, ketchup og div krydderier… Og ja. Det smager ikke så alternativt som det lyder :-)
Det er i perioder en favorit herhjemme.
Liselotte
8. august 2008 at 07:16Kat, jo, det er lidt “snyd”, men ellers er det jo ikke sjovt at sige til drengene ;-)
Forøvrigt synes jeg, at en mole skal smage af chokolade. Ikke voldsomt, men den skal… uhm… og brænde…
Kat
8. august 2008 at 03:15Altsaa det er lidt snyd at kalde det for en regulaer chokoladesovs, for det er vist en “mole”, ikke?
Masser af opskrifter paa nettet hvis man soeger under ordet “mole”. De fleste smager foroevrigt slet ikke af chokolade:)
Annepålandet
8. august 2008 at 01:18Det har jeg aldri hørt om før. Høres ut som om dere spiser middagen og desserten i ett – og det er jo effektivt…
Tina - omme i London
8. august 2008 at 00:50Det lyder da – ehmmm… anderledes? (YUK!)
Karin
7. august 2008 at 22:33Ja, man skal jo lære noget nyt hver dag; har aldrig hørt om det. Det kunne jeg ellers godt tænke mig at smage :-)
Jeg har dog smagt vildt med chokolademousse til. Uhmm det er virkeligt lækkert!
Nadia
7. august 2008 at 21:51Nadia som STADIG ryster på hovedet. Om jeg forstår madkulturen? Sandsynligvis ikke.
Heidi
7. august 2008 at 21:43Kylling i cola… jo den er go’ nok – er en Glæsel opskrift, kan sikkert findes på deres hjemmeside bruglaaget.dk – men jeg er ikke sikker, jeg har den selv fra deres bog ;-)
Hvor er det ærgerligt med ham Kenneth og den opskrift, jeg ville også frygtelig gerne have den, men så må man jo ty til andre metoder (google)… og hvis han nu hvisker den i søvne Liselotte, så indspil det lige på bånd til os.. ha ha
Liselotte
7. august 2008 at 21:11Altså… det er virkelig ikke uvilje, men han er håbløs, når det kommer til at videregive opskrifter. Forøvrigt SKAL der chili i en chokoladesovs. Den skal brænde blidt… uhm :-)
Helle
7. august 2008 at 21:03Har før hørt om kylling i chokoladesovs, men aldrig smagt det. Det kunne jeg da egentlig godt tænke mig, siger chokoladeELSKEREN !! Tror du ikke du kunne “lirke” lidt ud af Kenneth-kok ?
Mette
7. august 2008 at 20:56Det kan jeg slet ikke forestille mig, men den cola marinerede kylling har jeg prøvet. Ærgerligt med den opskrift!
Line
7. august 2008 at 19:49Det er så lækkert. Spiste det nogle gange i Mexico, hvor de krydrer den med lidt god chili foruden chokoladen. Det er sagen. Jeg har nu ikke selv prøvet at lave det endnu, men jeg fik da lige en god idé der :-)
Hilsen Line
Nadia
7. august 2008 at 19:43Kylling med chokoladesovs????? Og i Kina spiser de hunde. Bevarres.
Louise
7. august 2008 at 19:36Pssst – Der skulle også være noget, der hedder kylling i Cola…. Jooo den er god nok, men jeg har desværre ikke opskriften – Måske man kan Google den….
Liselotte
7. august 2008 at 19:22Tak skal du have, Tora :-)
Tora
7. august 2008 at 19:10Det er herlig med sånne menn, jeg har en jeg og ;-) Herlig, men litt synd akkurat nå, for den oppskriften hadde jeg likt å ha..! Bon apetit!
Liselotte
7. august 2008 at 19:06Tora, jeg delte gerne opskriften, men det er Kenneth, som er kok herhjemme og han bruger ALDRIG opskrift. Han er umulig at bede om en, for hans mad er aldrig lavet på én måde, men varierer fra gang til gang. Denne gang dufter det også helt vidunderligt :-)
Tora
7. august 2008 at 18:55Det høres utrolig spennende ut! Jeg spiste biff i sjokoladesaus en gang, og det var lekkert! Deler du oppskriften?
Liselotte
7. august 2008 at 18:44Sifka, det er virkelig lidt øv. Jeg ville ønske, at der havde været mere tid. Så var jeg kommet forbi endnu en gang – og kylling i chokoladesovs, det er altså absolut ikke ringe :-)
Sifka
7. august 2008 at 18:39Uhm, det er en af mine hofretter. Det tror jeg , at jeg skal lave som ‘home comming dinner’. Mit jyske eventyr er nemlig ved at nå slutningen. Lidt øv!