- fartglad professionel strikker, grafiker, illustrator, ordjonglør, tegnsprogstolk og mor til to - én levende - én nu kun i hjertet. Jeg stiler mod at skrive dagligt på Slagt en hellig ko. Taler og tegner og både med og uden hænder og er flittig og uopfordret ansøger til jobbet som ferieafløser for The Stig.
Jeg har Danmarks absolut bedst udbyggede garnlager. Jeg kan turbostrikke, tegne temmelig godt og overleve det meste. Jeg kan også sejle i kano, spise oliven og elske, så man næsten dør af det. Jeg kan grine. Højt og længe. Jeg elsker spas og så er jeg mor og mormor. Det sidste trumfer det meste.
9 kommentarer
Liselotte
26. marts 2008 at 21:14Kloge svar gør jeg alt for sjældent i, Karina og desværre er det sådan, at sprødt, hjemmebagt brød kun er sprødt imens det står og er lunt på bordet ;-)
Hjemmebagt brød er dejligt i dagene efter også, men jeg synes, at oplevelsen bliver bedst, hvis det varmes. Jeg smider det kortvarigt ind under vandhanen og derefter ind i ovnen og vupti, efter fem minutter kommer det lunt ud med den lækreste, sprøde skorpe :-)
Karina
26. marts 2008 at 12:54Måske er det her jeg kan få et klogt svar angående opbevaring af brød?? Har lige bagt de læreste koldhævede rugboller. De er så lækre sprøde i skorpen pga vandbadet i bunden og helt perfekte indeni…
Synes bare de hurtigt mister den lækre skorpe hvis de puttes i alm pose – hvad gør jeg lige??? Er knap så pro bager som dig jo :-)
Liselotte
25. marts 2008 at 22:50Jam’n så er jeg helt rolig, Tina :-)
Tina
25. marts 2008 at 21:02Så faktisk et program, kan ikke lige huske hvor, hvor man oversprøjtede frugttræ med vand så blomster og knopper blev fint indkapslet i istapper. Ikke nok med at det var ufatteligt smukt, skulle isen også beskytte knop og blomster så de ikke skulle tage skade af den frost der måtte komme. :-)
Liselotte
25. marts 2008 at 18:51Ja, det er der sørme, et cetera, men vi er måske heldige :-)
et cetera
25. marts 2008 at 16:40Det var dejlige “underretninger” fra Lotte – for der er da godt nok ting og sager som er “frosset tilbage” …
Liselotte
25. marts 2008 at 16:16Åh Lotte… det var dejligt at høre. Så bevarer jeg drømmen om abrikoschutney lidt endnu – tak :-)
Lotte
25. marts 2008 at 16:09Du må ikke give op endnu.
Jeg sidder netop og læser korrektur på Bo Grønts næste nyhedsbrev – og her skriver gartneren, at vi ikke skal fortvivle, selvom blomster og blade er blevet svedne af påskens frost.
Bambi72
25. marts 2008 at 15:49Tror du ikke at der nok skal komme nogle nye abrikos blomster… Så du alligevel kan høste bare lidt abrikoser