- fartglad professionel strikker, grafiker, illustrator, ordjonglør, tegnsprogstolk og mor til to - én levende - én nu kun i hjertet. Jeg stiler mod at skrive dagligt på Slagt en hellig ko. Taler og tegner og både med og uden hænder og er flittig og uopfordret ansøger til jobbet som ferieafløser for The Stig.
Jeg har Danmarks absolut bedst udbyggede garnlager. Jeg kan turbostrikke, tegne temmelig godt og overleve det meste. Jeg kan også sejle i kano, spise oliven og elske, så man næsten dør af det. Jeg kan grine. Højt og længe. Jeg elsker spas og så er jeg mor og mormor. Det sidste trumfer det meste.
8 kommentarer
Sus
21. februar 2008 at 11:54… hm ja, der er jo gudskelov noget for en hver smag – er det ikke sådan man siger? Jeg selv har nærmest sådan et afhængighedsforhold til rucola … det bliver brugt i salater, i sandwiches og som grønt under pålægget på mine rugbrødsmadder ;o) Men min bedre halvdel synes det er noget at det allermest afskyelige, han kan forestille sig … men som Liselotte skriver, så er der også mere til mig ;o)
Anita
15. februar 2008 at 19:40Fr. Møller – det var så også min “skræk”, men det gjorde det her ruccola slet ikke. Det kommer an på, hvor langt fremme i væksten den er :o)
Liselotte
15. februar 2008 at 19:38Sådan er vi heldigvis så forskellige, Fr. Møller – så er der mere til mig ;-)
Fr. Møller
15. februar 2008 at 19:32Det der ruccola er nu heller ikke værd at æde. Smager alt for bittert og for meget af sennep… Så fuld forståelse herfra *G*.
Liselotte
15. februar 2008 at 18:44Der er simpelthen så mange SUNDE gulerødder i den kage… ;-)
Randi
15. februar 2008 at 17:38Men tilgengæld er der gulerødder i kagen :-D
Ella
15. februar 2008 at 17:11Grønt er godt for øjnene, kagen smager bare godt ;-)
Irene
15. februar 2008 at 16:45Boooooork, boooor, boooor! ;-)