Vi er friske og snupper en omgang valgflæsk, for det skal ikke hedde sig…
Jeg er heldigvis ud af en familie, som er vild med gamle herre-retter. Kostforagtere kan vi ikke kaldes… og faktisk elsker vi stegt flæsk, gule ærter med hele skidtet (jeps, også kogt flæsk), hjemmelavet medisterpølse, frikadeller og deslige, men jeg er den eneste, som gider lave det.
Jeg gad godt lave valgflæsk. Det skal simre et par timer. Det kræver tålmodighed. Og så et godt, hjemmebagt rugbrød og den stærke sennep. Jeg er klar!
Hønsemor, vi elsker husmandskost herhjemme. Vi spiser det ikke særligt ofte, for det er vist ikke godt i det lange løb med al den flæsk, men engang imellem er det skønt :-)
Ella, det er det. Vi glæder os og det dufter i hele huset – uhm :-)
God fornøjelse med flæsket. Vi napper den omgang kylling i karry, som ellers var planlagt til i går. Tilfældigt ved jeg at dagens ret i Snapsetinget i dag, er KylleiKarry, så går den også her.
- fartglad professionel strikker, grafiker, illustrator, ordjonglør, tegnsprogstolk og mor til to - én levende - én nu kun i hjertet. Jeg stiler mod at skrive dagligt på Slagt en hellig ko. Taler og tegner og både med og uden hænder og er flittig og uopfordret ansøger til jobbet som ferieafløser for The Stig.
Jeg har Danmarks absolut bedst udbyggede garnlager. Jeg kan turbostrikke, tegne temmelig godt og overleve det meste. Jeg kan også sejle i kano, spise oliven og elske, så man næsten dør af det. Jeg kan grine. Højt og længe. Jeg elsker spas og så er jeg mor og mormor. Det sidste trumfer det meste.
7 kommentarer
Liselotte
13. november 2007 at 22:43Det var slet ikke så ringe… :-)
Frk. Vestergaard
13. november 2007 at 19:59Velbekomme – det ser godt ud. Gid man kunne sende duft afsted med billederne…
Liselotte
13. november 2007 at 19:01Hønsemor, vi elsker husmandskost herhjemme. Vi spiser det ikke særligt ofte, for det er vist ikke godt i det lange løb med al den flæsk, men engang imellem er det skønt :-)
Ella, det er det. Vi glæder os og det dufter i hele huset – uhm :-)
Ella
13. november 2007 at 18:55Uhmmm, det er en herreret, jeg glæder mig til vores og god fornøjelse med jeres :-)
Hønsemor
13. november 2007 at 18:40Dejligt at se, at nogle af I unge mennesker har lyst til, at lave (bare en gang imellem) noget godt og energifyldt husmandskost.
Stolt skal man bære traditionerne videre……
Go’ valgaften… :-))
Liselotte
13. november 2007 at 18:06Og i lige måde, Sifka. Det bliver virkelig spændende :-)
Sifka
13. november 2007 at 18:00God fornøjelse med flæsket. Vi napper den omgang kylling i karry, som ellers var planlagt til i går. Tilfældigt ved jeg at dagens ret i Snapsetinget i dag, er KylleiKarry, så går den også her.
Rigtig god valgaften – det bliver spændende!