– og så snittede jeg… og snittede… og snittede… og var endelig færdig og tænkte, at det endelig var tid for at koge lagen, men jeg havde forregnet mig, for jeg havde glemt hestebønnerne, som først skal koges. I to timer skal de stå og buldre på komfuret og hvor er det kedeligt, for jeg havde allerede lagt planer for dagen, som ikke inkluderede to timers ventetid.
Nu er besøget nede i pometet på Blomstergården indstillet. Tiden bliver ikke til det, men når man har ufrivillig ventetid kan den vel bruges til noget kedeligt som strygetøj, vasketøj eller andet, som vist desværre trænger til lidt opmærksomhed.
For fanden, hvor er jeg sur. På mig selv, altså! :-(
7 kommentarer
kagekonen
16. september 2007 at 16:53Jamen så er jeg med igen… godt at vide, at jeg ikke er den eneste der kan skifte mening undervejs.
Liselotte
16. september 2007 at 12:48Anne, det gør der også her ;-)
kagekone, du kan aldrig regne med hvad jeg skriver, for jeg skifter mening lige så hurtigt, som vinden skifter retning i dag ;-)
Det ender med en omgang surtsyltede grøntsager, som senere kan røres til pickles :-)
kagekonen
16. september 2007 at 12:44Uh, det ser altså lækkert ud, men jeg bliver også lidt i tvivl om hvad det er du har gang i. Jeg synes du skrev noget om relish et sted, og for mig er relish en “sur marmelade” ting… fadet med de snittede grøntsager ligner mere starten på noget pickles noget? men igen så det det vel et spørgsmål om definition. Pickles er jo også bare noget surt sylt der vendes i en sennepslage… Åh, nu får jeg helt lyst til kold roastbeef med peberod og hjemmelavet grov pickles :-)
Anne
16. september 2007 at 12:44Her ville der blive smånappet af de rå blomkål :–) mums..
Liselotte
16. september 2007 at 12:00Lene og flinkonella – det er noget syltenoget. Masser af surtsyltede grøntsager er der gang i ;-)
flinkonella
16. september 2007 at 11:54Ja jeg har altså heller ikke rigtigt fattet konceptet med grøntsager og hestebønner er det en slags pickels? Hm bortset fra det smager hestebøner godt bare som snack med lidt groft salt. god søndag
Lene
16. september 2007 at 11:22Hvad er det du laver? Aftensmaden eller noget syltenoget?