- fartglad professionel strikker, grafiker, illustrator, ordjonglør, tegnsprogstolk og mor til to - én levende - én nu kun i hjertet. Jeg stiler mod at skrive dagligt på Slagt en hellig ko. Taler og tegner og både med og uden hænder og er flittig og uopfordret ansøger til jobbet som ferieafløser for The Stig.
Jeg har Danmarks absolut bedst udbyggede garnlager. Jeg kan turbostrikke, tegne temmelig godt og overleve det meste. Jeg kan også sejle i kano, spise oliven og elske, så man næsten dør af det. Jeg kan grine. Højt og længe. Jeg elsker spas og så er jeg mor og mormor. Det sidste trumfer det meste.
6 kommentarer
Liselotte
16. september 2007 at 12:01Zarah Maria – prøv det endelig. Det tager to sekunder at forberede og smager som en bid af himlen :-)
Zarah Maria
16. september 2007 at 11:58Billedet er bare som taget ud af et mad-magasin, Liselotte – rigtigt lækkert! Og når opskriften så ovenikøbet følger med kan man jo kun sige takker, og må prøve :)
Liselotte
16. september 2007 at 10:55Det smagte pragtfuldt, Jane :-)
Jane
16. september 2007 at 10:06Hov… det skal da vist lige prøves ….
jeg plejer at lade blandingen simre i en gryde…. men så bliver det mere æblegrød med kanel….
snupser lige ideen…
Liselotte
15. september 2007 at 22:24Uhm, det lyder også dejligt, Ditte :-)
Ditte
15. september 2007 at 21:29Uhmm… det lyder – og ser – vel nok lækkert ud!!! Og da du er så gavmild med at dele ud af dine lækre retter, så tænkte jeg, at jeg liiige ville give et tip videre, som også er med æbler…
Tag noget butterdej og tø det op. Læg nogle skiver æbler på, strø kanelsukker henover og læg små klatter smør på. Ind i ovnen med dem til butterdejen er gylden…. – og serveres med vanillie is! Dèt er også mums – og nemt!
Ha’ en hyggelig aften med jeres dessert!
/Ditte