48

Olines chokoladesnitter

Olines chokoladesnitter

Chokoladesnitterne står stadig til afkøling. Om kort tid indtages de med et stort glas mælk, mens jeg må lægge øre til beklagelser over, at skolelivet er frygteligt hårdt. Jeg gider godt.

Måske gider du en dag bage snitterne. Her er opskriften i hvert fald:

Ingredienser:

  • 200 g smør
  • 2½ dl sukker
  • 5 dl mel
  • 5 spsk kakao
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 spsk vanillesukker
  • 1 æg
  • ½ dl mælk
  • 200 g god chokolade, fint hakket
  • perlesukker til pynt

Smelt smørret og bland det i sukkeret. Kom ægget i og rør godt. Fordel den finthakkede chokolade i dejen. Bland de øvrige ingredienser og hæld dem i dejen skiftevis med mælken.

Hæld dejen ud på et stykke bagepapir og fordel den, så den passer på din bageplade. Strø perlesukker på og bag den ved ca. 180 grader i 12 minutter. Tag bagepladen ud og skær straks kagerne ud i lange stænger, inden de er afkølet.

God fornøjelse :-)

Du vil sikkert også kunne lide