Til aftenens curry lavede jeg kokoskogte jasminris. I stedet for kun vand, kogte jeg risene i en blanding af kokosmælk, vand, salt og sukker. Det smagte fantastisk, men det er nu lidt spøjst at spise curry og risengrød… sammen.
Jeg laver dem igen. Jeg er ikke sådan at slå af pinden. Måske gæsterne var, men jeg er ikke.
5 kommentarer
Vida de Praia
3. september 2007 at 11:53Hurra for det utraditionelle! Jeg synes nu, det umiddelbart lyder lækkert : P
Liselotte
2. september 2007 at 10:55Det var det vi fik! :-)
capac
2. september 2007 at 10:54curisengrød! ;-)
Liselotte
2. september 2007 at 10:15Jamen det smagte dejligt, Tina :-)
Det var en sød ris jeg serverede, men den passede fortrinligt til den stærke curry, så det er virkelig ikke sidste gang! :-)
Tina
1. september 2007 at 23:06Jeg bryder mig ellers ikke om sådan noget “typisk-dig-noget”. Men lige her passer den meget godt: Typisk dig Liselotte, at blive på pinden. Og må jeg gætte mig til at du også grinende, da du serverede risengrøden til curry?
Du er da noget for dig selv :-)