- fartglad professionel strikker, grafiker, illustrator, ordjonglør, tegnsprogstolk og mor til to - én levende - én nu kun i hjertet. Jeg stiler mod at skrive dagligt på Slagt en hellig ko. Taler og tegner og både med og uden hænder og er flittig og uopfordret ansøger til jobbet som ferieafløser for The Stig.
Jeg har Danmarks absolut bedst udbyggede garnlager. Jeg kan turbostrikke, tegne temmelig godt og overleve det meste. Jeg kan også sejle i kano, spise oliven og elske, så man næsten dør af det. Jeg kan grine. Højt og længe. Jeg elsker spas og så er jeg mor og mormor. Det sidste trumfer det meste.
6 kommentarer
Liselotte
21. juni 2007 at 08:54Orm i ærter er ikke rart :-(
Jane
21. juni 2007 at 06:35Hmm… her vil jeg godt holde med Marianne…
jeg har spist for mange orm i ærter da jeg var lille, så jeg kan simpelthen ikke falde i svime over ærter i dag….
men dejligt at dem der kan lide “ærter-on-the-rocks” får det…
Iduna
21. juni 2007 at 00:31Mums, der findes ikke noget som friskplukkede ærter!
Liselotte
20. juni 2007 at 22:26Frisk ærter er simpelthen det bedste, hvis de har en passende størrelse. Ellers kan de være en grum skuffelse :-)
Kirsten, jordbærrene er bestemt heller ikke tossede :-)
Kirsten
20. juni 2007 at 21:30Uhm, ja! Og jeg har slet ikke fået smagt endnu i år – indtil videre har der ikke været plads i maven…
P.t. lever vi nemlig af en anden fortrinlig sommerspise: Friske jordbær med nyslynget honning! Både voksne og børn i husstanden er snart kun identificérbare på de røde saft-fingre, og det semi-størknede sukker i mundvigene :-)
Marianne's mening
20. juni 2007 at 21:29Jeg kan desværre ikke lide ærter på den der friske måde.
Kun fra pose og fost… det er næsten blasfemi… beklager ;-)