Hvem kunne dog overhovedet overveje at fælde, bare fordi der ikke er én eneste spiselig pære?
Nej, vel?
Himlen blev blå, blå og blå. Solen kom frem og varmer nu vores kinder, mens vi drikker foråret i store slurke.
Frugttræerne sender skyer af blomster i vores retning og jeg kan slet ikke lade være med at forevige, selvom de sikkert ligner dem, som prydede træerne sidste år.
Det gamle, krogede pæretræ har ikke én eneste sæson givet frugt, som har været værd at spise, men jeg har ondt, hver eneste gang der snakkes fældning. Lige nu er det ikke svært at overbevise skovhuggeren om, at det er smukt.
Mens bierne summer i blomsterne, er vi i gang med at grille. Spareribs af lam med hjemmerørt marinade. Vampyrpingvinhonning er en af ingredienserne og det dufter helt forrygende.Ved siden af skal ligge peberhakkebøffer af friskslagtet, kælet og klappet kalv og salaten er under udvikling. Nye kartofler kommer på til sidst og får en svirp og en sprød skorpe. Måske et godt stykke brød finder vej også. Jeg er ved at blive sulten.
Solen skinner, spisehjørnet er varmt og vi er fast besluttede på, at denne aften inkluderer spisning i haven. Hellere fryse end give op.
Pæretræet er kommet på aftægt. Jeg har ikke tid endnu.
7 kommentarer
Liselotte
28. april 2007 at 21:11Det var gudespise, Regitze – så rigtig god fornøjelse :-)
regitze
28. april 2007 at 20:36hola! jeg står netop her med næsen i netkogebøgerne for at finde ud af hvordan man marinerer spareribs til grillen til imorgen. der skal sgisme da selvfølgelig honning i! supert, Liselotte. og velbekomme.
Liselotte
28. april 2007 at 20:33Vampyrpingvinhonning er egen avl her fra :-)
Esther – vi byttede vejr. Du fik sol i formiddags, hvor jeg havde overskyet vejr. I eftermiddag og aften er det omvendt :-)
Elisabeth
28. april 2007 at 19:32vampyrpingvinhonning?? det lyder… interessant! ^^
Esther
28. april 2007 at 19:00Hm, ser man det! Det er Nordjylland, der har nuppet formiddagens solskinsvejr og givet overskyet i bytte….
*G*
Ella
28. april 2007 at 18:51Man skal ikke fælde, nej.
Vi har en smule vampyrpingvinhonning tilbage – det skal dedikeres til en grilning, har jeg lige bestemt :-)
Vi har fået dejlige hjemmelavede kæmpeburgere ala Ole, så det er ikke sulten der plager. Men jeg ELSKER lam – nyd aftenen og maden, Liselotte :-)
Hønsemor
28. april 2007 at 18:34Det gamle træ, oh lad det stå……
Vampyrpingvinhonning??????
Hvad fae’n er det???
God grill-aften..:-))))))