Mahanandi er en af mine yndlinge, når det kommer til mad. Jeg elsker det indiske køkken. Jeg laver alt for sjældent mad til virkelig at dyrke det, men får jeg chancen for at spise ude, vil jeg til hver en tid foretrække det indiske køkken fremfor mange af de andre muligheder der er.
I Aalborg er der ikke rigtigt gode muligheder, men på vores ture til Amterdam ligger det helt fast, at mindst ét af måltiderne skal indtages på en af de indiske restauranter.
Mahanandi kan få mine tænder til at løbe i vand og denne chokoladekage med chili og pecannødder må jeg prøve ved lejlighed.
- fartglad professionel strikker, grafiker, illustrator, ordjonglør, tegnsprogstolk og mor til to - én levende - én nu kun i hjertet. Jeg stiler mod at skrive dagligt på Slagt en hellig ko. Taler og tegner og både med og uden hænder og er flittig og uopfordret ansøger til jobbet som ferieafløser for The Stig.
Jeg har Danmarks absolut bedst udbyggede garnlager. Jeg kan turbostrikke, tegne temmelig godt og overleve det meste. Jeg kan også sejle i kano, spise oliven og elske, så man næsten dør af det. Jeg kan grine. Højt og længe. Jeg elsker spas og så er jeg mor og mormor. Det sidste trumfer det meste.
14 kommentarer
Ella
16. august 2006 at 10:56Her i huset er det en livret, undtagen for ældste – man spiser ikke så gerne kogt fars. Vi andre spiser det, rygende stærkt, med sukkertomater, bananer og normalt mangochutney, nu abrikos ……
Mette
16. august 2006 at 10:56Det ender vist lidt feministisk det her …… Min mand kan HELLER IKKE lide boller i karry. Så vi får det ALDRIG!!!
Øv!!
Hermed endnu en selvbuden gæst til middagen hos dig, Liselotte.
Mht det indiske, så giver jeg dig fuldstændig ret. Det smager aldeles vidunderligt, men her i Århus har vi absolut ingen gode steder, så jeg må trøste mig m jævnlige besøg i England og særligt London, hvor de indiske take-aways har åbent i døgndrift (næsten) 0g ligger på ethvert gadehjørne.
Uuuuhhhhmmmmmmmmmmmm
Liselotte
16. august 2006 at 10:47Der skal jo kræses for boller i karry – og så smager det vidunderligt :-)
Lizelotte
16. august 2006 at 10:27Bruno mente heller ikke, han kunne lide det – men efter han fik min version med hjemmelavede, kreativt krydrede kødboller og stærk karrysovs med spidskommen, sennepsfrø osv skiftede han heldigvis mening….
Liselotte
16. august 2006 at 10:26Jow det må du Puk :-)
Herhjemme er det vist egentlig også kun ungerne og mig, som er vilde med det, men Kenneth bøjer sig for flertallet, så vi spiser det ind imellem :-)
Puk
16. august 2006 at 10:22Må jeg så ikke spise med?
Manden kan ikke li boller i karry, så det får jeg ALDRIG! Og det er ellers en livret.
Liselotte
16. august 2006 at 09:53Det er en skattekiste af gode opskrifter, så du kan roligt glæde dig Lizelotte :-)
De der boller i karry… måske skal jeg snart lave mad igen, så burde de vel på menuen ;-)
Lizelotte
16. august 2006 at 09:16Heyy – vi fik også boller i karry i går – god stærk krydret op med spidskommen osv. MEN ingen abrikoschutney :-)
Liselotte, jeg skal HELT sikkert tjekke det link ud når jeg får fri – jeg elsker indisk, men mangler gode opskrifter….
Liselotte
15. august 2006 at 23:26Ella, du er en engel og tak :-)
Abrikoschutneyen er blevet rigtig god. Utroligt, som improvisation ind imellem betaler sig :-)
Ella
15. august 2006 at 23:24Vi fik boller i karry med hele svineriet OG din abrikoschutney Liselotte – det var fortryllende :-)
Liselotte
15. august 2006 at 22:53Jeg gør mit allerbedste :-)
Irene
15. august 2006 at 22:53Du er en god overlever!
Liselotte
15. august 2006 at 22:49Det er overlevelse Irene :-)
Irene
15. august 2006 at 22:38Jeg beundrer din evne for at drømme dig væk fra det hele! Det er sundt!