Med en lang arbejdsdag, som endelig fandt sin ende for kort tid siden, havde jeg lykkeligt glemt, at jeg har madtjansen i dag. Det sker så sjældent, at jeg burde have bedre styr på det, men sådan kan det gå.
Frisk koriander, karry, ris, kokosmælk og lidt grøntsager skulle gerne ende som vores aftensmåltid og lige nu kan jeg konstatere, at duften i hvert fald ikke virker afskrækkende. Det skal nok ende lykkeligt.
Jeg elsker karry, for det kan som regel redde min r*v, når det hele brænder på i et inferno af glemte pligter, for meget engagement og alt for meget lyst til at revolutionere verden i stedet for at finde hjem til kødgryderne.
Lidt magert, men godt lammekød sammen med ovennævnte ingredienser og familien er lykkelig.
Dagens karry er en rød, stærk og thailandsk.
Pernille sendte mig et bredt udvalg af karry, da jeg klagede min nød over ikke at kunne finde andet end den traditionelle af slagsen her i Aalborg og jeg skal love for, at de har gjort lykke.
Vi er snart ved at ramme bunden af karrybeholdning, men nu har vi heldigvis fundet et sted, som gerne har et rimeligt udvalg af dem, nemlig Ali Baba inde i Danmarksgade, lige overfor grønttorvet. Praktisk og lige i nærheden, når vi alligevel provianterer derinde.
Jeg skal vist afsted og fylde lagrene op, for er der ikke styr på mine pligter, skal der i hvert fald være styr på karry-beholdningen.
6 kommentarer
Liselotte
3. maj 2006 at 08:02Tusinde tak pernille, men jeg tror faktisk, at jeg har fundet en leveringsdygtig forretning inde i byen :-)
Pernille
2. maj 2006 at 23:48Hvis du kommer i bekneb for karry, så siger du naturligvis bare til :-)
Liselotte
2. maj 2006 at 23:17Ja, det lyder altså for lækkert :-)
Dana
2. maj 2006 at 22:03Den opskrift er sakset til afprøvning!
Liselotte
2. maj 2006 at 19:17Uhm, det lyder fantastisk. Det må vi prøve, tak :-)
Anne Lindholt Ottosen
2. maj 2006 at 19:16Når I er til frisk koriander, så er her en lille tilbehørssag, der måske falder i smag:
Indisk tomatrelish
2 tomater i små stykker
3 forårsløg i skiver
2 spsk hakkede korianderblade
1 grøn chili
1 spsk citronsaft og 1 tsk brun farin røres godt til dressing
Vi laver den godt nok uden chili. Den er aldeles fantastisk.