Lige om lidt er det klart. Ud af ovnen skal det og så skal der vist laves pizza. Hjemmelavet med alt det gode…
Jeg er ligeglad. Jeg kan fortsat absolut intet smage, så mig kan de servere stort set hvad som helst for.
At bage banankage og foccacia bliver på en eller anden måde mindre interessant, når man hverken kan dufte eller smage, men resten af familien glæder sig og så er det altid det hele værd.
Dejen fik lov til at langtidshæve. Den blev rørt sammen i formiddags med ganske lidt gær og stod så bare og passede sig selv. Troede jeg. For den voksede og voksede og gled langsomt, men sikkert, ud over kanten af skålen, ned på køkkenbordet og videre ud på gulvet, hvor jeg fandt den for en times tid siden.
Nå ja, ikke det hele, men noget af den. Det der fortsat befandt sig i skålen, er nu i ovnen med olivenolie, sorte oliven og frisk rosmarin.
De siger det dufter fantastisk…
7 kommentarer
Liselotte
22. juli 2006 at 13:59Hej M – jeg har lige smidt en opskrift på siden, så god fornøjelse :-)
M
22. juli 2006 at 13:49Hej Liselotte
Nyder dine dejlige billeder og tekst….
Når du bager foccacia, er det bare en langtids hævet gær dej efter hovedet og så tilpas m olivenolie, rosmarien, oliven og groft havsalt på. Eller er det fast opskrift….??
M
Dana
4. april 2006 at 23:22Arj, DET var unfair! Nu sidder jeg her og bliver sulten …
Liselotte
4. april 2006 at 22:11Ja, den bedring er da absolut på vej, men jeg faldt i søvn midt i aftensmaden og er næsten lige vågnet, så helt frisk er jeg vist ikke ;-)
Karin
4. april 2006 at 21:56Uhmm.. sender du ikke et stykke??
Lizelotte
4. april 2006 at 20:57Jeg tror virkelig, du er i bedring, Liselotte… du bager igen :o)
Jeg ønsker dine smagsløg snarlig bedring – du skulle jo også gerne kunne nyde påskens fristelser – og du kunne jo gå hen og få noget spiseligt i “operation påskeglad”…
Ella
4. april 2006 at 18:55Jeg ville slet ikke have haft noget imod et lille stykke – og mine smagsløg er aldeles gode ;-)
-synd at du ikke får fornøjelsen?