Nogle ting bliver man altid ved med at synes smager fantastisk, siddende i en solstråle i godt selskab…
Oline og jeg har spist gylden og sprødstegt torskerogn. Vi har drukket cola. Vi har snakket om verden og veninder. Vi har hygget os og om lidt kommer resten af familien hjem igen.
3 kommentarer
Susan
13. marts 2006 at 07:08Jeg må prøve en torskerognssalat næste gang der er fyldt op af torskerogn, der er jo rationering på :-) Det lyder nemlig rigtig lækkert.
Liselotte
12. marts 2006 at 19:55Jamen det smager jo utroligt godt. Jeg havde glemt det indtil Oline kom med en dåse torskerogn og spurgte hvad det var for noget. Så måtte vi i gang med at stege torskerogn og hun elskede det :-)
PS – normalt bruger vi torskerogn til pålægssalater. Rørt med creme fraiche og grønt, lidt løg og krydderier smager det som en bid af himlen :-)
Susan
12. marts 2006 at 19:51Uhhhmmmm ja.
Torskerogn er een af de ting vi altid har med hjem fra ferier i Danmark – og remoulade.
Lunt stegt torskerogn på friskbagt rugbrød – uhhhmmmmm.
Jeg må vist hellere få gang i det rugbrød.