S? er dagen endelig kommet og han er sendt afsted. Han gl?dede sig og det kan jeg godt forst?. Det er noget, som han finder gl?de i til dagligt og at f? n?sten 2 d?gn i selskab med en han holder meget af, mens han samtidig besk?ftiger sig med noget, han virkelig godt kan lide, m? v?re lykken. Kenneth er sendt afsted i retning af Kirke Henneby Kro.
Som tidligere n?vnt, l? jeg i g?r underdrejet med nyresten. Jeg havde dog tidligere v?ret inde at printe k?revejledning ud til de to herrer, som nu formentlig skyder en urimelig fart ud ad landevejene p? vej i retning af ovenn?vnte. Vi havde konstateret, at de syntes p? Krak, at turen skulle tage det meste af 3 timer, men manden i mt liv er ikke s?dan at f? smidt i seng om aftenen og derfor heller ikke den nemmeste at f? op om morgenen.
Det er heldigvis ikke mit problem, men her til morgen ramte det ham. Han skulle hente sin rejsekammerat klokken 7 og kvart over ringede telefonen ub?nh?rligt. Han havde naturligvis sovet over sig, men den slags hidser ikke en mand som Kenneth op. Ikke det mindste.
Han tog sig god tid under bruseren. Han hyggede sig med at pakke det sidste og endelig kom han op i k?kkenet, klar til afgang.
Liselotte: “Hva’… skulle du ikke se at f? det lange ben foran?”
Kenneth: “Rolig nu! Det kan umuligt tage 3 timer at k?re derned. P? 3 timer kan man fandeme k?re helt til gr?nsen. Vi har masser af tid…”, sagde han s? og tog sig god tid til at f? pakket bilen, inden han forsvandt op ad Gugvej.
Nu er det s? s?dan, at jeg lige har konstateret, at de herrer faktisk skal n?sten til gr?nsen. M?ske det havde v?ret en anelse praktisk at unders?ge hvor Kirke Henneby rent faktisk ligger henne, inden man beslutter sig for, at der er masser af tid, men den slags blander jeg mig naturligvis ikke i. Til geng?ld forlanger jeg, at begge m?nd OG min bil kommer hele hjem igen i morgen eftermiddag. Ellers vanker der…
1 kommentar
Hvordan var det på Kirke Henneby Kro?
6. november 2009 at 13:46Da jeg skal omkring Kirke Henneby Kro med gæster, vil jeg godt have en kommentar til din oplevelse af stedet. Så beskriv stedet, maden, vinen og servicen.
Chris Kraft-Christensen
Journalist