Vejret i dag minder mig om, at efter?ret er kommet. Morgenen startede med t?ge og solen kommer ikke frem forel?big, s? vi kan lige s? godt v?nne os til det. Til geng?ld kan vi s? hygge indend?re og en dag som i dag kunne godt fordre varm kakao, hvis ellers vi f?r os taget sammen til at komme ud af d?ren og g?re et par indk?b.
Bogen af Michael Turback frister. Jeg elsker varm chokolade og jeg elsker at lave den p? gammeldags man?r med smeltet chokolade. Jeg kan lide den med snerten af kanel eller en smule orangesmag. Jeg kan lide den, n?r den ind imellem f?r lov til at smage lidt af pebermynte og jeg kan lide den helt uden andet tils?tning end chokoladen, som i sig selv smager vidunderligt.
Jeg spiser stort set aldrig slik. Jeg har ikke trangen, men et stykke god chokolade, kan jeg altid finde plads til. Chokolade er genialt – intet mindre. M?ske jeg skal ?nske mig den bog. Det er jo snart f?dselsdags?nskeseddeltid…
5 kommentarer
Zarina
20. oktober 2005 at 12:31Tak, s? foretr?kker jeg en cognac…
Zarina
20. oktober 2005 at 12:24Du er med andre ord ikke varmblodig nok Movitz. Ellers var skidtet vel rendt lige igennem, men den slags kan op?ves. Lad dit ?je hvile p? ting, du finder behag i – den slags varmer blodet op – og ellers kan man, som sidste udvej, ty til en fornuftig omgang lammecurry med rigeligt chili… ;-)
Zarina
20. oktober 2005 at 11:57Det gl?der mig, at fruen i vid udstr?kning s?tter pris p? de samme gl?der i tilv?rel-sen som jeg. Beklageligvis er hyppig indtagelse af varm chokolade af prima kvalitet ikke ganske problemfri. Sidst jeg var indlagt, var l?gerne s?ledes fuldt og fast overbevist om, at det var en blodprop, der forhindrede passagen i den store legemspuls?re, men til alt held viste det sig blot at v?re en klump st?rknet chokolade.
Liselotte
20. oktober 2005 at 10:36Uhm… :-)
Liselotte
20. oktober 2005 at 09:52Ummm… rigtig hjemmelavet varm chokolade…
Jeg fandt et sted i Paris hvor de serverer en legendarisk varm chokolade – den l? lige p? gr?nsen mellem overd?dig og kvalmende, det var n?rmest blot smeltet chokolade. En kop d?kkede hele turens chokoladebehov :-)
http://visitsen.dk/snakkerier.php?id=A542_0_1_0_C