Seks store glas brombærmarmelade blev det til og om lidt venter der hvidvinsdampede blåmuslinger. Hvem sagde heldig?
2 kilo brombær og 1 dl citronsaft varmes langsomt op. Når det rammer kogepunktet slukker jeg og lader bærrene trække ½ time. Nu kommer jeg ca. 10-12 dl sukker i og koger hele molevitten 5 minutter UDEN omrøring. Bærrene fiskes op og fordeles i glassene og saften koger yderligere 20 minutter, hvorefter jeg hælder Atamon i og fordeler saften i glassene med bær.
Vupti – og der er brombærmarmelade…
- fartglad professionel strikker, grafiker, illustrator, ordjonglør, tegnsprogstolk og mor til to - én levende - én nu kun i hjertet. Jeg stiler mod at skrive dagligt på Slagt en hellig ko. Taler og tegner og både med og uden hænder og er flittig og uopfordret ansøger til jobbet som ferieafløser for The Stig.
Jeg har Danmarks absolut bedst udbyggede garnlager. Jeg kan turbostrikke, tegne temmelig godt og overleve det meste. Jeg kan også sejle i kano, spise oliven og elske, så man næsten dør af det. Jeg kan grine. Højt og længe. Jeg elsker spas og så er jeg mor og mormor. Det sidste trumfer det meste.
2 kommentarer
Liselotte
10. september 2005 at 21:28Herligt med bromb?r og sikke en god ide med ?bler, kanel og appelsin. S? opfindsom var jeg ikke lige og hvor min opskrift stammer fra ved jeg heller ikke. Den er hastigt nedskrevet – nu n?rmest ul?selig – og formentlig t?t p? at v?re 20 ?r gammel, men godt… det smager det alts? :-)
visitsen
10. september 2005 at 19:51Hey – det er helt pr?cis ligesom min opskrift, der er hentet fra “God mad – let at lave” – bortset fra at din er dobbelt.
Jeg lavede det halve af det halve i dag…
Ude i min venindes mini-have gik jeg l?s p? 1 meter bromb?rhegn. 1/2 kg fik jeg reddet hjem. To glas bromb?rmarmelade, blev det til. Men ikke n?r s? smukke glas som dit…
Jeg puttede dog en lille smule ?bletern i mine og krydrede med lidt appelsin og en kanelstang. Hvis jeg kan vente s? l?nge, s? et det det bedste lille sommerminde at tage frem til ?bleskiverne til jul :-)