– har vi ikke endnu, men de skal nok sætte sig der. Som uklædelige buler, inden julen er omme.
Der ligger nu 50 horn med marcipan, chokolade og nougatfyld til parade oppe i køkkenet. De smager fortrinligt. Jeg garanterer. Og nu pakker jeg dem altså væk, for ellers er der kun rundt regnet sølle 12 tilbage inden meget kort tid og det ville ærgre mig svært, når jeg nu regner med at de kan holde julen ud.
Jeg er frygteligt naiv. Glemte jeg at sige det?
- fartglad professionel strikker, grafiker, illustrator, ordjonglør, tegnsprogstolk og mor til to - én levende - én nu kun i hjertet. Jeg stiler mod at skrive dagligt på Slagt en hellig ko. Taler og tegner og både med og uden hænder og er flittig og uopfordret ansøger til jobbet som ferieafløser for The Stig.
Jeg har Danmarks absolut bedst udbyggede garnlager. Jeg kan turbostrikke, tegne temmelig godt og overleve det meste. Jeg kan også sejle i kano, spise oliven og elske, så man næsten dør af det. Jeg kan grine. Højt og længe. Jeg elsker spas og så er jeg mor og mormor. Det sidste trumfer det meste.
2 kommentarer
Liselotte
18. december 2004 at 13:08N???… ikke p? hornene, men der eksisterer alts? heller ingen med undtagelse af den jeg digtede i g?r og skal jeg v?re ?rlig, husker jeg den ikke…
Man m? kunne finde en grundopskrift p? dejen til horn – og s? er det bare at fylde rundh?ndet i dem med marcipan, nougat og en sjat chokoladeknapper – rulle dem, pensle med ?g, drysse med perlesukker – og bage dem ved 200 grader i rundt regnet 13 minutter – de er MUMS!
Eat my Shorts
18. december 2004 at 12:55Oh – opskrift? P? T?rter, tandskikker og diverse…?