Der står de. Røde, skivede, spændstige og lagt i den lækreste lage. Friskopgravet peberrod, hele peberkorn og en rest af den fantastiske hjemmedyrkede chili, skal gøre dem uimodståelige.
Moooooar… jeg er færdig nu! Rødbederne ER syltede og de bli’r fantastiske. Glæd dig til en leverpostej med rødbede næste gang vi ser dig til frokost :-)
9 kommentarer
Liselotte
5. oktober 2003 at 13:54?hhh…
Er der nogen her, der kan skaffe h?rev?rn til engros-pris?
Ole
5. oktober 2003 at 12:39Hold da op…. sikken knirken du s? skal h?re p? :O)
Liselotte
5. oktober 2003 at 10:23?rh…. s? 10 da!
Ole
5. oktober 2003 at 09:33… eller en stor omgang biksemad, med et l?s r?dbeder p? tallerkenkanten…
Helt ?rligt… tror du 5 r?kker er nok? :O)
Liselotte
4. oktober 2003 at 23:39Uhmmm… Ka’ kun tilslutte mig den der med frikadellens flugt…
En b?f med spejl?g og r?dbede…
Julesylten med sennep og r?dbede…
Mandens pariserb?f med r?dbede…
Tror hellere jeg m? lave 5 r?kker med r?dbeder n?ste for?r… ;-)
Ole
4. oktober 2003 at 23:17Leverpostej…?
Hva’ med en frikadellemad med r?dbede? – og m?ske et skv?t sennep?
Zarina
4. oktober 2003 at 20:08Hmm S? m? du bare gro flere til n?ste sommer ;-)
Liselotte
4. oktober 2003 at 19:54Gid jeg dog kunne sige ja, men med de 4 glas det blev til er der vist ikke meget at bringe ud…
Vi elsker en sommersalat best?ende af friskrevet r?dbede iblandet en klat fl?deskum (dejligt politisk u-korrekt), s? der var ikke mange at hive op af jorden da syltetiden kom… Ellers ku’ du helt sikkert ;-)
Zarina
4. oktober 2003 at 18:38hmm kan man bestille et gls eller to til udbringning?? :-)