- fartglad professionel strikker, grafiker, illustrator, ordjonglør, tegnsprogstolk og mor til to - én levende - én nu kun i hjertet. Jeg stiler mod at skrive dagligt på Slagt en hellig ko. Taler og tegner og både med og uden hænder og er flittig og uopfordret ansøger til jobbet som ferieafløser for The Stig.
Jeg har Danmarks absolut bedst udbyggede garnlager. Jeg kan turbostrikke, tegne temmelig godt og overleve det meste. Jeg kan også sejle i kano, spise oliven og elske, så man næsten dør af det. Jeg kan grine. Højt og længe. Jeg elsker spas og så er jeg mor og mormor. Det sidste trumfer det meste.
27 kommentarer
cep
23. december 2010 at 13:21Har slagtet en hellig ko, og står nu med dele af hjertet. I skiver. Ser så fotoet på din side, og tænker: Jep, det er lige en noget for fruen i aften. Somme tider siger hun, at mine udfoldelser i køkkenet mangler lidt karakter/kant. Karakter og kant – det tror jeg dit hjerte har, altså det på fotoet, så hvorfor i hhh følger der ikke en (bare lidt detaljeret) opskrift med.
Elisabeth
5. august 2008 at 14:00uhmm… det må du da gerne lure “retningslinier” til, det ligner lige noget jeg kunne spise :)
Liselotte
5. august 2008 at 12:11Hannah, jeg skrev ikke HVOR du skulle bestille tingene, men mente bare, at du måtte søge på nettet, finde en butik, som havde tingene og få det bestilt, så det var ankommet, inden du skulle til Danmark. Det er som sagt for sent nu, så du må nok finde andet at give dig til, men det lyder heller ikke til at blive et problem… ;-)
Hannah Reber
5. august 2008 at 11:22Uhmmmmm hjerter. Kan næsten ikke fås her. Det anses ikke for menneskemad. Men i morgen kører vi mod danevang så skal der smovses i danske retter. Ja håber også kokken giver opskriften fra sig. liselotte forstod ikke hvor jeg kan bestille dette garn og hæklenålene der er flade i DK.. Jeg håber I har gemt lidt godt vejr i Danmark til os ellers bliver vi da bare liggende. Fnis Mange hilsener fra Alperne hvor det blæser i dag. Ses i DK den 8 August. Hurraaaaaaa
Gitte J
5. august 2008 at 09:45Det ser bare lækkert ud – men alt for længe siden vi har fået det. Det kan være vi skulle prøve igen og kommer nogle flere krydderurter i, som i gør det. Velbekom
Liselotte
5. august 2008 at 06:54Det smagte forrygende og jeg skal prøve, om jeg kan skaffe noget, der ligner en opskrift ;-)
Catarina
5. august 2008 at 06:40Uuuummmmm og det er jo lige vejr til det. :-)
Irene
5. august 2008 at 00:08Når jeg er i DK og bliver spurgt hvad jeg kunne tænke mig, så er det enten stegt lever, ribbensteg, gode ben eller hjerter i flødesovs. Livet er godt!
kagekonen
4. august 2008 at 23:34Uh… husbonden min har også snakket om hjerter og flødesauce og jeg har ingen opskrift…
Tina - omme i London
4. august 2008 at 23:24SLURP – det er godt nok laenge siden jeg har faaet hjerter!
Lotte
4. august 2008 at 23:05Jeg kunne forresten også godt tænke mig at du vristede opskriften ud af kokken – bare for at se, om det kunne inspirere til at modificere moderens opskrift, som er den, jeg altid følger.
Af og til skal man vel prøve noget nyt?
Lotte
4. august 2008 at 23:04Uhhhhmmmm, jeg æææælsker hjerter i flødesovs!!!
Og vejret indbyder da også til den slags vinterlige, kulinariske oplevelser ;-)
Velbekomme jer!
Sole
4. august 2008 at 22:40Mums, hjerter, er vild med det, hvorfor pokker glemmer man det så ind imellem :-)) NU skal det snart være igen. Tak til dig for inspirationen og til Kenneth, formoder jeg, for at ha’ skabt den smukkke ret :-))
Liselotte
4. august 2008 at 22:21Christine, jeg skal prøve at vriste den ud af kokken :-)
Karen, det var SÅ dejligt, kan jeg love dig :-)
Steen, en skønne dag må du ind til kalvehjerter, for selvfølgelig kan du lide det :-)
Steen Brølling
4. august 2008 at 22:17Æv bæv. Det er en af min livretter, og det er nok 5 år siden jeg sidst har fået det. Æv bæv :(
karen
4. august 2008 at 22:06ajajajajajjjj – det ser bare syyyyyyykt deilig ut, fy skam deg å friste på den måten!!!
Christine
4. august 2008 at 21:58Lægger du ikke lige opskriften herud? :)
Liselotte
4. august 2008 at 21:50Kent, det er altså ikke det værste i verden :-)
Kirsten, her var der også chili i rigelige mængder. Mums… og det var kalvehjerter og hvidløg og… ah :-)
Kirsten
4. august 2008 at 21:45Ja, hos os kalder vi det altså “Hjerter i Chilli” og det smager himmelsk. Selv min datter på 7 år er “flasket” op med denne ret og hun elsker den. Vi spiser som regel ris til. For en ordens skyld skal det nævnes, at der kun bruges; kalv, løg, hvidløg, fløde af den rigtige slags og chilli i passende mængde, salt og peber. Intet andet!
kent
4. august 2008 at 21:45uha da da…. Det er godtnok gode sager…. Det er dekader siden jeg har fået det. Men jeg har ikke hjerter…. så jeg må nøjes med oksehaler….. Men mon ikke jeg skulle vente til efteråret.
Liselotte
4. august 2008 at 21:41Årh pjat med jer. Så er I bare ikke sultne nok ;-)
Moster Tulle
4. august 2008 at 21:39Den får du heller ikke mig med på…….blev engang inviteret til middag hos kollega, som ville lave noget “lækkert” – lækkert var hjerter i flødesovs – det var første og sidste gang jeg spiste det.
Anita
4. august 2008 at 21:38Nej tak, ellers tak. Så hellere stegt lever ;-)
Lotte
4. august 2008 at 21:35Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad………………………
pissosse….det er KLAMT !!!!
*undskyld*
*G*
Kirsten
4. august 2008 at 21:34På forhånd: Undskyld! Jeg véd godt det ikke er pænt at sige, men altså:
Puuuha! Flot ser det ud, og alt det her, men… Spise det, dét gør jeg altså ikke! ;-)
fisker & fernández
4. august 2008 at 21:31Ad… Så hellere gå sulten i seng ;-)
Pernille
4. august 2008 at 21:23øj hvor fik jeg lige lyst til min mors hjerter i flødesovs!! Og tankerne glider til andre af barndommens retter, fx Boller i Selleri som var en af mine favoritter.